Steam 33 dolara oyun önerisi

kaphtans

Hectopat
Daha fazla  
Bir 50 dolar atıp indirimden bir şeyler araklayayım demişken 33 dolar kaldı. Büyük oyunlara bakmak kafamı karıştırıyor, gidip bir anda Ragnarok alıp bitirmek istemiyorum mesela. Devil May Cry serisini bütün halde bir 15-20 dolara alabiliyorsam almak istiyorum ama Steam'de bazı oyunları yok sanırım, onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Genel anlamda sen ne seviyorsun? Diye soracak olursanız; Witcher manyağıyım yanı sırasında birçok hikayeli oyunu yalayıp yutmuş durumdayım. DMC almak istememin nedeni daha önce bu tarz bir oyunu hiç oynamamış olmak.

Hades oynarken Ultra bir zevk almamıştım mesela ama DMC sarar gibi. Siz aklınıza gelen; "şu oyunu oynamadan ölme" diyebileceğiniz bir 10-15 oyun yazarsanız ben bakarım hoşuma giderse alırım.

Yakuza.

Yakuza.
listede hellblade gördüm, bende vardı zaten oynayacaktım bi ara o yüzden 2.sini satın aldım hemen. yakuzanın hangi oyunu bu arada?

Bir 50 dolar atıp indirimden bir şeyler araklayayım demişken 33 dolar kaldı. Büyük oyunlara bakmak kafamı karıştırıyor, gidip bir anda Ragnarok alıp bitirmek istemiyorum mesela. Devil May Cry serisini bütün halde bir 15-20 dolara alabiliyorsam almak istiyorum ama Steam'de bazı oyunları yok sanırım, onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Genel anlamda sen ne seviyorsun? Diye soracak olursanız; Witcher manyağıyım yanı sırasında birçok hikayeli oyunu yalayıp yutmuş durumdayım. DMC almak istememin nedeni daha önce bu tarz bir oyunu hiç oynamamış olmak.

Hades oynarken Ultra bir zevk almamıştım mesela ama DMC sarar gibi. Siz aklınıza gelen; "şu oyunu oynamadan ölme" diyebileceğiniz bir 10-15 oyun yazarsanız ben bakarım hoşuma giderse alırım.
Farklı türlerden yazacağım şimdi:
RDR2
L.A NOIRE
FAR CRY PRIMAL
MAFIA 1-2 DEFINITIVE EDITION
BATTLEFIELD 1
BATMAN ARKHAM ORIGINS-CITY
SPIDER-MAN REMASTERED
DETROIT
CYBERPUNK 2077
GTA IV
RYSE SON OF ROME
SLEEPING DOGS
TOMB RIDER-RISE OF THE TOMB RIDER
GREEN HELL
BANNERLORD
A-WAY OUT / CO-OP

Bunların hepsi oynanmalı.

GoW Ragnarok. 30 oyun yerine tek kaliteli bir oyun.

Eğer görsel roman seviyorsan Steins;Gate serisi çok güzel veya roman tarzı diyaloglardan oluşan oyunları seviyorsan Disco Elysium mükemmel bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı