27 dolara oyun önerisi

Hocam Ready or Not alanlar da tek oynuyor. Online hali yok mu anlamadım. Botlarla da sarmaz.
Hocam, ben Rust’ı oynamadım ama çok öneriliyor, bence denemeye değer. Hayatta kalma ve PvP sevenler için eğlenceli bir oyun gibi duruyor ready or not yerine alabilrsin önerilen bir oyun.

Galiba Ready or Not alacağım. Yaklaşık 10 dolar kalıyor. Kalan parayla ne alayım? Megabonk güzele benziyor.
Rust var hocam :D (9.49)

Hocam, ben Rust’ı oynamadım ama çok öneriliyor, bence denemeye değer. Hayatta kalma ve PvP sevenler için eğlenceli bir oyun gibi duruyor ready or not yerine alabilrsin önerilen bir oyun.

Rust var hocam :D (9.49)
Hocam asla almam. Birincisi tek asla sarmıyor. İkincisi bir ev yapıyorsun. Oyundan çıkıyorsun sabah giriyorsun ortada ev olmuyor.

Bannerlord
Green Hell
Far Cry 4-Primal
Detroit
Scrap Mechanic(Bir şeyler icat etmeyi sevenler ve özellikle minecraft falan yanında h ikaye, tam arkadaşlarla oynanacak türden)
Crysis Serisi olabilir
Dying Light 1 veya The Beast.

RDR2 almıştım.

Hocam açık konuşayım beni pek sarmadı Baldur's Gate 3.
Ready or Not neden önermiyorsunuz hocam?

Hocam çünkü hiç denemedim denemediğim oyunu önermek doğru olmazdı herhalde :D

Bannerlord
Green Hell
Far Cry 4-Primal
Detroit
Scrap Mechanic(Bir şeyler icat etmeyi sevenler ve özellikle minecraft falan yanında h ikaye, tam arkadaşlarla oynanacak türden)
Crysis Serisi olabilir
Dying Light 1 veya The Beast.
Hocam Scrap Mechanic tek başına da sarar ama çok pahalı. O paraya satisfactory daha iyi değil mi?

1767632365233.png
Sepet böyle şuanda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı