33 gün devamsızlık nasıl düzeltilir?

00Tanr00

Femtopat
Daha fazla  
Psikiyatri ve psikologlarla 10. sınıftan beri içli dışlı oldum. Önceki sene kız ve erkek öğrenci ayrımından dolayı sınıfta kaldım, 1 gün ile. Gün geçtikçe daha çok soğudum ama kendimi zorlayarak bu duruma geldim. 33 gün oldu. Acaba bu 3 günlük devamsızlığı herhangi bir rapor veya farklı bir şekilde, tıbbi rapor, heyet raporu vb. ile halledebilir miyim, yoksa müdür yardımcılarıma yalvar yakar "Nöbetçi yazın hocam." diye ağlamalı mıyım?
Depresyon, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, titreme ve çarpıntım var. Bunları göz önünde bulundurarak.

Psikiyatri ve psikologlarla 10. sınıftan beri içli dışlı oldum. Önceki sene kız ve erkek öğrenci ayrımından dolayı sınıfta kaldım, 1 gün ile. Gün geçtikçe daha çok soğudum ama kendimi zorlayarak bu duruma geldim. 33 gün oldu. Acaba bu 3 günlük devamsızlığı herhangi bir rapor veya farklı bir şekilde, tıbbi rapor, heyet raporu vb. ile halledebilir miyim, yoksa müdür yardımcılarıma yalvar yakar "nöbetçi yazın hocam." diye ağlamalı mıyım?
Depresyon, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, titreme ve çarpıntım var. Bunları göz önünde bulundurarak.

Yalvarmak yerine heyet raporu almayı dene 60 gün devamsızlığın olur.

Arkadaşın dediği gibi heyet raporu olabilir. Bir de beden hocaları bazen insafa geliyor. Eğer aran iyiyse ve gerçekten güzel numara yapabilirsen birkaç gün faaliyet yazabilir.

Arkadaşın dediği gibi heyet raporu olabilir. Bir de beden hocaları bazen insafa geliyor. Eğer aran iyiyse ve gerçekten güzel numara yapabilirsen birkaç gün faaliyet yazabilir.

Aramız çok iyidir çok uzun süre beraber müzik yaptık belki 2 senedir? Müzik hocam ile de aram iyi ama yüzüm yok yani çok utanırım insanları zor duruma sokmak istemem. Müzikçide yazabiliyor faaliyet her sene müzik yarışamalarına girerken o yazıyor faaliyetleri belki 1 ay civarı.

Aramız çok iyidir çok uzun süre beraber müzik yaptık belki 2 senedir? Müzik hocam ile de aram iyi ama yüzüm yok yani çok utanırım insanları zor duruma sokmak istemem. Müzikçide yazabiliyor faaliyet her sene müzik yarışamalarına girerken o yazıyor faaliyetleri belki 1 ay civarı.

Faaliyetide deneyin hocam sizi seviyorlarsa zaten yazarlar bence sonuçta hayatınızdan 1 sene gidiyor az değil.

Faaliyetide deneyin hocam sizi seviyorlarsa zaten yazarlar bence sonuçta hayatınızdan 1 sene gidiyor az değil.

2 sene olacak bu da olursa ki emin olun hocam 10 yaşımdan beri müzik yazılım siber güvenlik yeri geldi yazarlık şairlik yaptım yani devamlılık çok rahat şekilde sağlayabiliyorum ama beni ciddi manada soğuttular umarımki faaliyet için bir şeyler yapılabilir.

Hocam ne zor durumuna sokasınız? Rica ediyorsunuz sizi zor durumdan çıkardığı için belkide ömür boyu hal hatır soracaksınız birbirinize, ama tabi hayır derse de ona karşı tavrınız değişir mi bilmem ama denemeye değer, sınıfta kalmak mı bir hocadan rica etmek mi?

Hocam ne zor durumuna sokasınız? Rica ediyorsunuz sizi zor durumdan çıkardığı için belki de ömür boyu hal hatır soracaksınız birbirinize, ama tabii hayır derse de ona karşı tavrınız değişir mi bilmem ama denemeye değer, sınıfta kalmak mı bir hocadan rica etmek mi?

Bir daha kalirsam açığa geçeceğim aslında işime yarayacak üniversite hayalim için çok daha iyi olacak ama 1 seneyi daha gözden çıkaramam sanırsam, ailemin yüzüne bakamıyorum neredeyse 1 senedir, 1 seneyi daha ne ben ne onlar kaldırabilir diye düşünüyorum.

Psikiyatri ve psikologlarla 10. sınıftan beri içli dışlı oldum. Önceki sene kız ve erkek öğrenci ayrımından dolayı sınıfta kaldım, 1 gün ile. Gün geçtikçe daha çok soğudum ama kendimi zorlayarak bu duruma geldim. 33 gün oldu. Acaba bu 3 günlük devamsızlığı herhangi bir rapor veya farklı bir şekilde, tıbbi rapor, heyet raporu vb. ile halledebilir miyim, yoksa müdür yardımcılarıma yalvar yakar "nöbetçi yazın hocam." diye ağlamalı mıyım?

Agam nasıl düzeltileceğini çok bilmiyorum, müdüre yalvarmak konusuna gelirsek, bu müdüre kalmış bir şey galiba, insaflı biri ise yapabilir diye düşünüyorum. Tıbbi raporda seni kontrol ediyorlar anlattıklarına göre nasıl bir şey çıkar bilmem. Ben hastalık yüzünden yataktan zor kalkmama rağmen bana 1 gün rapor vermişlerdi seninkine belki hiç vermezler. Heyet raporu almak zor gibi geliyor bana şahsen. Ciddi bir hastalığınız yoksa vereceklerini sanmıyorum. Yine de bir şeyler deneyim denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı