Epic Games %33 kupon tek seferlik mi?

Alışveriş yapan oldu mu?
Ona göre teker teker birden fazla alım yapıcağım.

Teker teker mi? Sepetinize 50 adede kadar oyun ekleyip alım yapabiliyorsunuz zaten neden teker teker yapıyorsunuz?
Teler teker yaptığım zaman oyun başına %33 uygulanmış olucak eğer tek sepette alırsam tüm oyunlara toplamda %33 uygulanmış oluyor

Teler teker yaptığım zaman oyun başına %33 uygulanmış olucak eğer tek sepette alırsam tüm oyunlara toplamda %33 uygulanmış oluyor

Ne farkı var?

Örneğin 200 TL'lik tek oyun alırsan 66 TL indirim olacak, 2000 TL tutarında 10 oyun alırsan 660 TL indirim olacak.

10 kere 200 TL'lik işlem yapmanın ne karı var?

Ne farkı var?

Örneğin 200 TL'lik tek oyun alırsan 66 TL indirim olacak, 2000 TL tutarında 10 oyun alırsan 660 TL indirim olacak.

10 kere 200 TL'lik işlem yapmanın ne karı var?
Pardon hocam gece gece benim hatam tek artısı bi anda 2000 3000 TL lik alışveriş yerine parça parça yapmak oluyor

Pardon hocam gece gece benim hatam tek artısı bi anda 2000 3000 TL lik alışveriş yerine parça parça yapmak oluyor

Eğer Nays kullanıyorsanız mesela 500 TL lik kısmını bu ay alın, 500 TL lik kısmını da Ocak'ta alın bu şekilde 200 TL toplamda iade alabilirsiniz. %20 iade veriyor Nays Parçalı ödeme bu noktada avantajlı olur.

aynı sorunu yaşadım ödeme aşamasındayken kuponu seçmeniz gerekiyo tekrardan çünkü muhtemelen benim gibi başka bi sepete kupnu uygulamış ama satın almamışsınız sepette kupon indirimi 0 tl olarak gözüküyo ama bi sonraki aşamaya yani ödeme aşamasına geçince epik kuponları diye bi seçenek var ordan diğer sepette ki uygulamayı kaldırıp şimdiki sepete uygulayabilirsiiz

Uyguluyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…