Sürprizbozan 33 saatte Witcher 3 bitter mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mirac.17

Centipat
Katılım
25 Kasım 2023
Mesajlar
296
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ÖĞRENCİ
33 saat civarı oynadım, 32 ya da 33 seviyeyim. En son Ciri bir şey yaptı sonra bir animasyon izletti ve sanırım baştaki şatoya ışınlandı. Geralt'ın hikayesi sona yaklaştı. Artık ana görevler olmayacak ama devam edebilirsin diye bir yazı çıktı. Oyun bitti mi? 🥲
 
Farklı zorluk modlarında tekrar bitirirsem aynı zevki alırmıy9m yoksa başka oyunamı geçeyim sizce DLC bittikten sonra
Hearts of stone hikaye olarak çok iyi, ara sahneleri geçmeden, hikayeyi takip ederek oynamak istersen zevk alırsın. Diğer türlü sadece gameplay olarak sarmaz. Blood and Wine ise gameplay, harita, görseller olarak mükemmel. Hikaye olarak da HoS kadar iyi bulmuyorum ama yine de çok iyi. Witcher 3 oynanışını sevdiysen kesinlikle BaW'ı oynamadan kenara atma oyunu.
 
Ben 2. oynayışımda Full ana görevden giderek 30 saatte bitirmiştim. Speedrun yapmışsın herhalde.

Normal şekilde oynadım yanlışlıkla speedrun yapmışım oyunun başında DLC alanlara verilen zırh ödülündeki 11. seviye zırh ve hattorinin verdiği kılıçla bitirdim şimdi kedi okulu kasıp DLC'leri bitireceğim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı