330.000 TL Toros olması

Linç yiyeceğimi biliyorum , anlamadan atlamayın. Toros ,Tofaş, eski Renault gibi araçlar ülkemizde o yıllarda rövanş yapmış markalar. Herkesin gönlünde taht kurmuş ve yıllar sonra ilk günkü orijinalliğiyle duran otomobiller çok ilgi çekiyor. Galeri sahipleri böyle denk gelen otomobilleri kaçırmıyorlar. Fiyatın yüksek tutulmasının nedeni işte böyle ilgi odağı olması için yani o ilanı görünce tıklamanız için bir nevi reklam gibi düşünün.

Linç yiyeceğimi biliyorum , anlamadan atlamayın. Toros ,Tofaş, eski Renault gibi araçlar ülkemizde o yıllarda rövanş yapmış markalar. Herkesin gönlünde taht kurmuş ve yıllar sonra ilk günkü orijinalliğiyle duran otomobiller çok ilgi çekiyor. Galeri sahipleri böyle denk gelen otomobilleri kaçırmıyorlar. Fiyatın yüksek tutulmasının nedeni işte böyle ilgi odağı olması için yani o ilanı görünce tıklamanız için bir nevi reklam gibi düşünün.
Ülkemizin durumu vs. diyerek konudan bağımsızlığınızı belli ediyorsunuz zaten. Dikkat ederseniz bu fiyatlarda satılmaz zaten bu araçlar. İlan sahipleri de keza bu araçların satılmayacağını biliyor. Amaç reklam reklam reklaaaaam.

5 milyona bile koyar isteyen, alan olmadıkça. Bunda bir şey yok. Önemli olan senin alacağının fiyatı. 30-40'a değer mi, değmez. Yapabileceğimiz bir şey yok malesef.
Modifiye Tofaş videolarında 100 bin üstü vermeyi kabul eden ve zevkimiz diye övünenler vardı. Yani alan illa ki oluyor. Bu kafadaki arkadaşlara en ufak bir kazada ikiye bölünen tabutlarıyla mutluluklar diliyorum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı