330 TL RGB klavye önerisi

Katılım
28 Eylül 2019
Mesajlar
1.999
Çözümler
12
Yer
Toussaint Düklüğü
Max. fiyatım 330 TL Trust GXT 890 önermeyin lütfen arkadaşlar. Bana yazılımlı klavye lazım, oyun oynuyorum tuş ataması yapacağım.
Gamepower, Rampage gibi markalara açığım çünkü diğerlerine para veremem. RGB ve Yazılımı olur ise çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler...
 

Ben de bu fiyatlarda bir klavye bakıyorum ve gözümü buna diktim şimdilik. Tam RGB ve yazılımı da var.
 
Gamepower Katana RGB olabilir. İki gün önce satın aldım, şimdilik iyi gibi. Ama kullansam bile Gamepower'ı önermek istemem.
 
Neden yay sesi çok olmadıktan sonra benim için önemli değil çünkü kulaklık var hep.
Mavi switch kullanıyorum. Yay sesini biraz bastırıyor. Yay sesini geçtim, malzeme kalitesinden şüpheliyim. 100 TL ye geldiği için pekte pişman değilim ama böyle bir imkanım olmasaydı kesinlikle almazdım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı