Stokta değil, onu direkt alırdım ama stok yok ne zaman gelir?Gamepower Ogre, kendim mavi switch halini kullanıyorum alabilirsiniz.
Bellide değil?
Rainbow modelinde tek renk var onu da istemiyorum.
Stokta değil, onu direkt alırdım ama stok yok ne zaman gelir?Gamepower Ogre, kendim mavi switch halini kullanıyorum alabilirsiniz.
Hiç bilgim yok ama gelirse kaçırmayın derim ben İncehesap üzerinden aldım.Stokta değil, onu direkt alırdım ama stok yok ne zaman gelir?
Bellide değil?
Rainbow modelinde tek renk var onu da istemiyorum.
O yüzden Rampage veya Gamepower olabilir dedim.
Ben kullanıyorum, fiyatına göre normal kalite pek bir şey beklemeyin.Gamepower, Rampage gibi markalar önermem ben.
Bak beni dinle gamepower saber al.Max. fiyatım 330 TL Trust GXT 890 önermeyin lütfen arkadaşlar. Bana yazılımlı klavye lazım, oyun oynuyorum tuş ataması yapacağım.
Gamepower, Rampage gibi markalara açığım çünkü diğerlerine para veremem. RGB ve Yazılımı olur ise çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler...
Hocam çok sorunu var, ve RGB manyağı imajı görmek istemiyorum.Bak beni dinle gamepower saber al.
Ben rgb manyaayımHocam çok sorunu var, ve RGB manyağı imajı görmek istemiyorum.
Hocam gösteriş için derler, iki ışığa kaç para vermiş derler? Millet bir şey demesin diye alıyoruz artık resmen.Ben rgb manyaayımve ne sorunları varmış.
Mesajımı görmediniz mi yoksa görmezden mi geldiniz bilmiyorum ama bunun yanında şunu da önerebilirim :Redragon K511 Vara RGB alınır mı?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/350-tl-klavye-oenerisi.1004584/ Böyle bir konu açmıştım. Biraz araştırma sonucu bu klavyeyi buldum: https://www.qp.com.tr/redragon-mitra-k551-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi Bu klavye nasıldır? Redragon markası nedir bilmiyorum, yani ilk defa...www.technopat.net
Ben de bu fiyatlarda bir klavye bakıyorum ve gözümü buna diktim şimdilik. Tam RGB ve yazılımı da var.
D.a de kullanıyordu bilmiyorum sponsor mu? Işığa para vermiyorsunku özellikleri de iyi. Millet senin pc yi napcak ben onu almayı düşünüyorum.Hocam gösteriş için derler, iki ışığa kaç para vermiş derler? Millet bir şey demesin diye alıyoruz artık resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.