2 208222 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Temmuz 2020 #31 teknomi4 dedi: Hocam yazılımı var. Software Download | GAMEPOWER buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kutusunda herhangi bir ibare görememiştim de. Daha sonrasından yapılmış sanırım.
teknomi4 dedi: Hocam yazılımı var. Software Download | GAMEPOWER buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kutusunda herhangi bir ibare görememiştim de. Daha sonrasından yapılmış sanırım.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 24 Temmuz 2020 #32 208222 dedi: Kutusunda herhangi bir ibare görememiştim de. Daha sonrasından yapılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, Saber gibi sonradan oldu. Yazılım varken kesinlikle kullanın.
208222 dedi: Kutusunda herhangi bir ibare görememiştim de. Daha sonrasından yapılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, Saber gibi sonradan oldu. Yazılım varken kesinlikle kullanın.
2 208222 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Temmuz 2020 #33 teknomi4 dedi: Evet, Saber gibi sonradan oldu. Yazılım varken kesinlikle kullanın. Genişletmek için tıkla... Makro harici pek fark yok gibi. Modlarla yapılabilen ışıklandırmaları yazılıma taşımışlar. İlave bir şey yok.
teknomi4 dedi: Evet, Saber gibi sonradan oldu. Yazılım varken kesinlikle kullanın. Genişletmek için tıkla... Makro harici pek fark yok gibi. Modlarla yapılabilen ışıklandırmaları yazılıma taşımışlar. İlave bir şey yok.