3300 kalori açığı hesaplarken doldurulmuyor

Bunca zaman hiç hesaplamadım. Ne geldiyse yedim. Mesela bugün 10 üstü lahmacun yedim. Belli olmuyor.

Yeme sorununuz var sanırım. Bence alanında uzman bir diyetisyene gitmeniz en doğrusu olacak. Kendi başınıza, sıfırdan yeme düzeni oluşturmak zor olabilir. Sabırlı olmanız gerek ayrıca bunun için ve spor yapmanız gerek. Diyetisyen sizi yönlendirecektir.

Aşırı düşük kalorilere düşmeyin metabolizmanız yavaşlayabilir. Günlük almanız gereken kalori 3300 ise 2800 kalori alabilirsiniz. 2300 kalori altına düşmeniz sorun olabilir.

İnternette gördüğün her bilgiye inanma. Kaliteli beslenmekten başka çaren yok. Eğer düzgün bir şekilde kilo vermek istiyorsan ben 120'den 71 kga kadar düştüm deri sarkması bile olmadı.

FatSecret bu işin saçmalığı orta düzey bilgisi olan herhangi birine sorsanız bunu kullanma der.

Eğer başarılı olmak istiyorsan her şeyini bir düzene oturtman lazım bir spor programına bağlı kalmak gibi düşün işte. Senin de kendine belirli bir beslenme programı oluşturup ona aylar boyunca uyman lazım.

Ayrıyeten şeker falan kullanmaman lazım dediğim gibi kaliteli besinler tüketmen şart şunlar mesela karb: Pirinç, yulaf, patates, pirinçunu protein: Tavuk, hindi, somon kırmızı et de iyidir ama gereksiz yağlı ve kolestrol sorunu açar yağ: Doymamış yağlar önerim zeytinyağı, çiğ badem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı