CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 654 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #11 alfonyonzo55 dedi: Yok bende var zaten bu sistem arkadaşım için topluyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış anlamışım.
alfonyonzo55 dedi: Yok bende var zaten bu sistem arkadaşım için topluyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış anlamışım.
alfonyonzo55 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #12 CelestialDiamond dedi: Tamam yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Asıl biz yanlış anladık kusura bakma, şimdi anladım dediğini.
CelestialDiamond dedi: Tamam yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Asıl biz yanlış anladık kusura bakma, şimdi anladım dediğini.
CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 654 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #13 alfonyonzo55 dedi: Asıl biz yanlış anladık kusura bakma, şimdi anladım dediğini. Genişletmek için tıkla... Arkadaşına hayırlı olsun harika sistem.
alfonyonzo55 dedi: Asıl biz yanlış anladık kusura bakma, şimdi anladım dediğini. Genişletmek için tıkla... Arkadaşına hayırlı olsun harika sistem.