3300 TL klavye önerisi

Makaleler
12
Aklımda MCHOSE Ace 60 Pro, Akko Fun 60 Pro ve MCHOSE G75 Pro var. Yakın zamanda kulaklık alacaktım ancak son zamanlarda bu klavyeler hakkında çok fazla video olduğu için fiyatlarının artacağını düşünüyorum yani almam lazım.

Maksimum bütçem 3300 TL. Normalde Ace 60 Pro alasım var ama başka model önerisi olan varsa beklerim. Manyetik klavyelere daha yatkınım o yüzden G75 Pro biraz geri planda benim için.

Görüntüsü önemli. Görüntü konusunda G75 Pro veya Fun 60 Pro’ya benzeyebilir.

Aklımda MCHOSE Ace 60 Pro, Akko Fun 60 Pro ve MCHOSE G75 Pro var. Yakın zamanda kulaklık alacaktım ancak son zamanlarda bu klavyeler hakkında çok fazla video olduğu için fiyatlarının artacağını düşünüyorum yani almam lazım.

Maksimum bütçem 3300 TL. Normalde Ace 60 Pro alasım var ama başka model önerisi olan varsa beklerim. Manyetik klavyelere daha yatkınım o yüzden G75 Pro biraz geri planda benim için.

Görüntüsü önemli. Görüntü konusunda G75 Pro veya Fun 60 Pro'ya benzeyebilir.

Fun 60 yerine Ace 60 alabilirsiniz. Wraith mağazasınada göz atabilirsiniz güzel klavyeler var.

Fun 60 yerine Ace 60 alabilirsiniz. Wraith mağazasınada göz atabilirsiniz güzel klavyeler var.

Biliyorum hocam da oradaki tüm klavyeler hakkında bilgim yok. Aklıma en yatan Ace 60 Pro birde görüntüsünden dolayı G75 Pro var ama manyetik olmadığından geri planda. Şimdi fiyata baktığımızda Ace 60 Pro 2000 TL’ye bulunabiliyor ama benim bütçem de 3300 TL yani daha iyi bir şey varsa açığım.

Biliyorum hocam da oradaki tüm klavyeler hakkında bilgim yok. Aklıma en yatan Ace 60 Pro bir de görüntüsünden dolayı G75 Pro var ama manyetik olmadığından geri planda. Şimdi fiyata baktığımızda Ace 60 Pro 2000 TL'ye bulunabiliyor ama benim bütçem de 3300 TL yani daha iyi bir şey varsa açığım.

Sizin için boyut önemli değilse Ace 60 alabilirsiniz hem manyetik switch.

Bence şuan en mantıklı klavyelerden biri Fun 60 Max kesinlikle alınacak güzel bir klavye ancak alıcaksanız max olanı alın nedeni ise,Akko Fun 60 Max' in diğer klavyelere göre daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000mah bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8k hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8k ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye gaming gen tr de sadece 2300tl şuanda alınabilecek en f/p kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum :AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Görüntüsü önemli. Görüntü konusunda G75 Pro veya Fun 60 Pro’ya benzeyebilir.
Mchose Ace68 Air bakabilirsiniz.

Manyetik olmadığından çok ısınamadım hocam buna. Zaten mekanik klavye istesem G75 Pro'ya daha yakınım buna göre.

Yunzii YZ75 Pro Mekanik Klavye bütcenizi 200 TL daha arttırarak bu klavyeyi alabilirsiniz ben klavye alacakken konu açmıştım bütçem sizinkine yakındı çoğu kişi bunu önerdi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı