3300 TL klavye önerisi

Bence şuan en mantıklı klavyelerden biri Fun 60 Max kesinlikle alınacak güzel bir klavye ancak alıcaksanız max olanı alın nedeni ise,Akko Fun 60 Max' in diğer klavyelere göre daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000mah bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8k hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8k ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye gaming gen tr de sadece 2300tl şuanda alınabilecek en f/p kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum :AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
şuanda söylediğiniz klavyeler arasından en uygun fiyatlı en iyisi bu özellik olarak boyutu hoşunuza gidiyor ise.

Yunzii YZ75 Pro Mekanik Klavye bütcenizi 200 TL daha arttırarak bu klavyeyi alabilirsiniz ben klavye alacakken konu açmıştım bütçem sizinkine yakındı çoğu kişi bunu önerdi bana.

Bunun da görüntüsü hoşuma gitmedi hocam G75 Pro gibi veya minimal bir görüntüsü olan klavye olsa güzel olur görüntü anlamında mesela Fun 60 Pro gibi. Tuşların yanda olması da sorun değil benim için.

şuanda söylediğiniz klavyeler arasından en uygun fiyatlı en iyisi bu özellik olarak boyutu hoşunuza gidiyor ise.

Şu anda da %60 klavye kullanıyorum o yüzden sorun olmaz.

Manyetik tercih edecek isen stok gelince bunu alabilirsin.

Eğer beklemek istemiyor isen Ace 60 Pro alabilirsin.

Onun dışında biraz saçma olabilir ama şöyle bir ürün buldum belki iyidir.
AULA HERO 68HE Manyetik Anahtar Klavye Oyun ÃzelleÅtirilmiÅ Mekanik Kablolu RGB 8KHz RT 128KHz ST HIFI ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir 0.01MM - AliExpress muhtemelen giriş seviyesi bir ürün.

Ayrıca https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html
Bu ürün var.
@ozguven_askim kendisi bu ürünü kullanıyor.

Bunun da görüntüsü hoşuma gitmedi hocam G75 Pro gibi veya minimal bir görüntüsü olan klavye olsa güzel olur görüntü anlamında mesela Fun 60 Pro gibi. Tuşların yanda olması da sorun değil benim için.

Şu anda da %60 klavye kullanıyorum o yüzden sorun olmaz.
o zaman Fun 60 Max en mantıklı seçenek diğer atılanların birçoğu ya kablolu yada kablosuzda 8k gibi özellikler yok ve fun 60 boyutuna rağmen 3000 mah batarya ile geliyor.

Mchose Ace68 Air bakabilirsiniz.

Bu çok hoşuma gitti gerçekten buna bir bakayım.
MCHOSE Ace 60 Pro yerine bunu almak sizce ne kadar mantıklı? Biraz da para kalsın geriye, kulaklık için biriktiririm diyordum. Çıkmaya değiyorsa çıkarım sorun değil.

MCHOSE Ace68 çok hoşuma gitti, ona bakacağım gibi.

MCHOSE Ace 60 Pro yerine bunu almak sizce ne kadar mantıklı? Biraz da para kalsın geriye, kulaklık için biriktiririm diyordum. Çıkmaya değiyorsa çıkarım sorun değil.
Madlions ile aynı tasarımda kablolu bir klavye size bağlı.

Madlions ile aynı tasarımda kablolu bir klavye size bağlı.
Hatta madlions biraz daha mantıklı olabilir.

MCHOSE Ace68 çok hoşuma gitti, ona bakacağım gibi.

MCHOSE Ace 60 ve ace68 donanım olarak tamamen aynı diye biliyorum. Boyut ve tasarım farkları var. Ace68 alınabilir.

Bu fiyata mekanik almak bence mantıksız bir seçenek çok daha iyi manyetik switchli klavyeler var.

Tam tersi bu bütçedeki manyetik klavyeler çok uzun ömürlü olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı