3300 TL monitör önerisi

Ghosting olmayan ya da çok az olan bir model istiyorum. Renkler benim için fazla önemli değil ağırlıklı olarak CS:GO ve Valorant onuyorum. İnce çerçevedir kalın çerçevedir fazla umurumda değil ama boy ayarı olursa güzel olur. Vatan ve mediamarkta bakmaya gideceğim pazar günü önerileriniz varsa oralardan benim için daha rahat olur.

Bu iki model hoşuma gitti.

Bütçeniz artarsa Lenovo'nun G24-10 modeli gerine G24-20 modelini tercih etmenizi öneririm. Aralarında çok büyük fark var en basitinden Panelleri farklı. G24-10 TN Panel, G24-20 IPS panel. Ms Farkı fazla ve Hz farkı fazla. Ghosting sorununun az olduğunu duymuştum bu modelin bir kaç tane incelemesi de var sosyalde.

Her ikisi de alınmaz. En azından bütçeni artırıp bu ikisinden birini al:

ACER 23.8″ 165HZ 1MS FREESYNC FULL HD IPS LED GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Hocam Mersin'de oturduğum için çok aradım ama bulamadım Mersin dışından almaya fazla güvenim yok yoksa düşünmeden alacaktım.

Bütçeniz artarsa Lenovo'nun G24-10 modeli gerine G24-20 modelini tercih etmenizi öneririm. Aralarında çok büyük fark var en basitinden panelleri farklı. G24-10 TN panel, G24-20 IPS panel. Ms farkı fazla ve Hz farkı fazla. Ghosting sorununun az olduğunu duymuştum bu modelin birkaç tane incelemesi de var sosyalde.

Maalesef hocam maximum bütçem 3400.

Her ikisi de alınmaz. En azından bütçeni artırıp bu ikisinden birini al:

ACER 23.8″ 165HZ 1MS FREESYNC FULL HD IPS LED GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Acer hoşuma gitti ona bakacağım galiba.

Hocam Mersin'de oturduğum için çok aradım ama bulamadım Mersin dışından almaya fazla güvenim yok yoksa düşünmeden alacaktım.

Maalesef hocam maximum bütçem 3400.

Acer hoşuma gitti ona bakacağım galiba.
Bu monitör sık sık 3399 TL'ye düşüyor. Biraz beklerseniz bütçenizi aşmadan alabilirsiniz.

Hocam yakın zamanda indirime girer mi peki? Zamlar gelmeden almak istiyorum ve toplam 3 aydır monitörüm yok diye oyun oynayamıyor kafeye gidiyorum.
Geçtiğimiz pazar 3400 TL'ydi indirimde. Daha yakın sürekli indirime giriyor iki üç gün bekleyin eğer girmezse başka bir monitör bakın acil monitör ihitacınız varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı