3300 TL PC onerisi

theplusgamer

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Radyoloji Teknisyeni Stajyer
En fazla 3500'e zorlayabilceğim bütcem var. Uzun süreli kullanıcam. Monitor var, harddisk var, corsair 4gb vengeance var(yani bir 4 daha eklesem yeterli olur diye dusunuyorum).
Ekran kartı olarak r9 390 düşünüyorum mümkünse bu ekran kartı üzerine kurulu bir sistem onerisi olsun, güclü bir ssd olsun. 120 veya 250 gb olabilir farketmez.
Önerileriniz icin simdiden teşekkürler.

elinde ki ram ddr4 mü? yeni toplanacak sistemi drr4 tercih etmek daha mantıklı olacağından eğer elindeki ddr3 ise onu gözden çıkarman gerekicek.

r390 sistem.jpg

Son düzenleme:
Peki bu sistem güzel sadece SSD olarak samsung alırım bunu dizersem ancak pek bilgili olmadığım bi konu i7 i5 olayı şimdi 4790K felan çok pahalı amd nin 4.3 ghz ye ulaşabilen işlemcileri 750 tl felan i5 beni bi süre sonra yarı yolda bırakır mı? Yüksek hızlı olan amd sanki daha mı iyi? Bu konuda biraz bilgi verirmisin(marka takıntım yok amdci veya intel fanı değilim bütçeye göre hangisi iyiyse onu alırım)

Şöyle açıklayayım amd'nin işlemcileri eski nesil olduğu için daha yüksek nanometre ile üretiliyor. Buda daha fazla ısınma demek ayrıca sistemi oyun için kullanıcaksanız i5 6500 bence fazlasıyla yeterli bir işlemci.

6500 f/p da daha iyi diyorlar ama 6600 için bütçemi zorlayabilirim.
amd işlemciler kağıt üzerinde on bellek, hız olarak daha üstün göründüğü için çok fazla kafamı karıştırıyor ama herkes intel daha iyi diyorsa vardır bi bildikleri diyip intel işlemci alıcam gibi görünüyor.
Uzun süredir eski bi Laptop ile idare edince ve 85* altında ısı görmeyince üzerine çok düşünüyorum daha fazla sıkıntı çekmemek için. Bu arada sağol bilgilendirdiğin için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı