3300 TL R9 380X Monitör Dahil Sistem Toplama

Oyun oynayacağım fakat ms farklarını bilmiyorum. Anlatırsanız sevinirim

Fiyat 3300dür umarım.
Ms olayı tepkime süresidir, ne kadar kısa olursa CS:GO LoL gibi oyunlar için o kadar iyi olur. Sistemin bu şekildeki fiyatı 3325 TL ancak dolara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. 1 Ms tercih edersen 50 dolar gibi bir fark olur sistemde.

Ben de 3400 tl ye benzer bir sistem topladım. daha 1 hafta geçti sistemi kuralı. Ama ben tek bir siteden toplamadım. Hep ucuz, kaliteli ve güvenilir yerlerden aldım.
Ram'i ikinci el aldım bu site aracılığı ile sadece 1 kere takılıp çıkarılmıştı ve 1 haftalık fişi vardı.
Ekran kartını amazondan aldım asus r9 380x 940 Tl ye. Tam 11 günde elime ulaştı.
Yani her parçadan böyle yaparsan, araştırır ilgilenirsen çok karlı olur :)
Monitorü kesinlikle 24 inc almalısın. Efsane birşey :)

Ben de 3400 tl ye benzer bir sistem topladım. daha 1 hafta geçti sistemi kuralı. Ama ben tek bir siteden toplamadım. Hep ucuz, kaliteli ve güvenilir yerlerden aldım.
Ram'i ikinci el aldım bu site aracılığı ile sadece 1 kere takılıp çıkarılmıştı ve 1 haftalık fişi vardı.
Ekran kartını amazondan aldım asus r9 380x 940 Tl ye. Tam 11 günde elime ulaştı.
Yani her parçadan böyle yaparsan, araştırır ilgilenirsen çok karlı olur :)
Monitorü kesinlikle 24 inc almalısın. Efsane birşey :)
Gümrüğe takılma gibi bir sorunun olmadı mı bende ordan birkaç şey almak istiyorum? :)

Amazondan birşey alırken toplam fiyatın üstüne gümrük parasını ekler.
Ben ekran kartı için 150 Tl gümrük parası ödedim yani normalde 790 kargo dahil tutuyordu.
940 TL asus r9 380x için çok iyi fiyat. Burda 1100 Tl altında yok. İçime baya sindi. :)

5ms kötü bir rakam değil açıkcası. Sadece Multiplayer bazı güçlü grafiklere sahip oyunlarda 5ms ve altı istenir. Buna 5ms'de dahil fakat 1ms ile 5ms çok farklıdır elbette. Cs-Go için belki diyebiliriz fakat LoL için ms süresi pek önemli değil. LoL için 5ms yeterli. 1ms fark edecektir fakat çok da edeceğini zannetmiyorum.
Ms olayı tepkime süresidir, ne kadar kısa olursa CS:GO LoL gibi oyunlar için o kadar iyi olur. Sistemin bu şekildeki fiyatı 3325 TL ancak dolara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. 1 Ms tercih edersen 50 dolar gibi bir fark olur sistemde.

Ama senin için üzücü haberim var. :( Kampanya fiyatıydı o. Takip et amazondan o kartı belki tekrar indirime girer.

Edit:Amazon.com: ASUS 0dB GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready CrossFire Video Card STRIX-R9380X-4G-GAMING: Computers & Accessories
Ahahaha indirime tekrar girmiş :D Şanslısın :)
Peki bunun indirimi ne zaman bitiyor bizim ailenin maaşlar ayın sonunda yatıyor anca ayın sonunda alabilirim. :D

5ms kötü bir rakam değil açıkcası. Sadece Multiplayer bazı güçlü grafiklere sahip oyunlarda 5ms ve altı istenir. Buna 5ms'de dahil fakat 1ms ile 5ms çok farklıdır elbette. Cs-Go için belki diyebiliriz fakat LoL için ms süresi pek önemli değil. LoL için 5ms yeterli. 1ms fark edecektir fakat çok da edeceğini zannetmiyorum.
Tabii ki fazla fark etmeyecektir ama alıcıya kalmış, ben şahsen iki monitör kullanmaktayım biri BenQ RL2455HM 1 Ms diğeri BenQ GW2255 6 Ms inanılmaz bir fark olmasa da 1 Ms olan daha kaliteli oyun oynamama yardım ediyor. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı