3300 TL Sistem Önerisi

Haklisiniz pch hocasının bilgisi var olmassa onun venom 2 isini almak zorunda kalcam oda kötü bir sistem değil sadece ıslemci kafamı karıştırdı

PC Hocası çok iddialı bir isim, hakkını verip vermediğini bilemiyorum. Bizde burada nacizane düşüncelerimizi okuduklarımızı deneyimlerimizi paylaşıyoruz bunu yaparken bile acaba gözden kaçırdığımız bir şey var mı, acaba karşı tarafı mağdur eder miyiz diye diken üstünde oluyoruz. Sonuçta bire bir muhatap oluyoruz. Fakat paylaşımı yaptım geçti bitti şeklinde kimsenin bir daha da hesap soramayacağı, bu ne saçma sistemmiş kardeşim diyemeyeceği kişilerin paylaşımına güvenirken 3 kere düşünürdüm. Parçalar uyumlu mu uyumlu, bütçe düşük mü düşük, tamam ozaman çok güzel iş çıkardım diyerek paylaşımı yapacak ama ötesi berisi düşünülmemiş olacak.

Gerçekten kafam çok karıştı zaten 3 ay sonra falan alcam para biriksin ama bütçe giriş seviyesi olduğu için kafam karıştı mesela 10.000 tl bütçem olsa kafam rahat olur ama ben 4.000 lira bütçe ile kasa monitör klavye mouse alicam ama hazır sisteme kaçarsam ekipmanları rahat alıyorum ama kendim toplamaya kalkışınca klavye kötü mouse idarelik kulaklık yok

Önünüzde uzun bir zaman var 3 aşağı 5 yukarı bütçenin karşılayacağı donanımlar belirlenir KDV indirimleri takip edilerek uygun olduğu anda tek tek de toparlanır.

Önünüzde uzun bir zaman var 3 aşağı 5 yukarı bütçenin karşılayacağı donanımlar belirlenir KDV indirimleri takip edilerek uygun olduğu anda tek tek de toparlanır.
Ama ben en kötü efsane cuma indirimleri beklerim bide laptop var onu satcam o yüzden tek tek alamam benim düşünmem lazım 3 ayda belki dolar düşer belki artar çok sistem çıkar ama rustta fantastic de 75 fps ve üstünü almak istiyorum monitör 75 hz olacağından

Black Friday çoğu zaman normal KDV indirimlerinden farklı bir fiyatlandırmayı getirmiyor. Bizim ülkede bir çok şeyin sadece adı var. KDV indirimleri bile daha önceden fiyat araştırmanız yoksa bir önceki gün satılan fiyata sözüm ona KDV indirimi ile ürün almış oluyorsunuz. Dediğim gibi önünüzde uzun zaman var, sistem tavsiyesi istenen başlıkları takip edin hangi ürün için ne deniyor kim neyi neden paylaşıyor, hangi ürün hangi firmada kaça satılıyor, bu şekilde kendiniz bile bir fikre sahip olursunuz zamanla.

Desteğiniz için çok teşekkkürler ben güzel bir uyuyuyum rahat kafa daha iyi düşünürüm yarın sizede iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…