3300 TL Sistem Toplama

Daha büyük monitör almak varken sırf 1 ms diye onu alma.

Anakart olarak benim önerdiğimi almalısın. Gerek yonga seti gerek ATX olmasından dolayı.
Hocam MSI B150 Gaming M3 Anakart ile sizin tavsiye ettiğiniz arasında çok fark var mıdır? B150 alırsam ne kaybederim? Ya da H110m Pro VD alırsam performans farkı olur mu? (İşlemci: İ5 6400)

Bende şu sıralar sistem topluyorum monitör dahil olmasa işlemciyi veya ekran kartını yükseltebilirsin vatan bilgisayardaki asus görevlisinin tavsiyesi sistem gerçekten 2 aydır araştırıyorum en iyisinin bu olduguna karar verdim Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin.

Ekran Kartı Nvidia almanı şiddetle tavsiye ederim amd ler ileride sana sorun çıkartabilir.
3300 TL'lik bir sisteme göre bence çok düşük kalmış. i3 bu düzeydeki bir fiyat için bence kötü. Bizim evde bir monitör var idare edebilir miyim bilmiyorum ama olsa da olmasa da R9 380 ne kadar ulaştım. Bilmiyorum ama gerçekten bana göre bu sistem çok düşük.

Hocam MSI B150 Gaming M3 Anakart ile sizin tavsiye ettiğiniz arasında çok fark var mıdır? B150 alırsam ne kaybederim? Ya da H110m Pro VD alırsam performans farkı olur mu? (İşlemci: İ5 6400)

Anakart performansı etkilemez. Tabii pahalı olanların avantajları oluyor. Ama istediğiniz performans olduğu için fark eden bir şey olmaz. Alabilirsiniz.

3300 TL'lik bir sisteme göre bence çok düşük kalmış. i3 bu düzeydeki bir fiyat için bence kötü. Bizim evde bir monitör var idare edebilir miyim bilmiyorum ama olsa da olmasa da R9 380 ne kadar ulaştım. Bilmiyorum ama gerçekten bana göre bu sistem çok düşük.
İşlemciyi i5 6500 yapabilirsin dedim ya istersende ekran kartını gtx970 yap

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı