Vatan'dan 3300 tlye elimden geldiğince bir sistem topladım ve bu sistemi alıcam. Ben oyun sevsemde daha çok bir grafik tutkunuyum. Oyunları en az orta grafiklerde oynamayı severim. Bu sistem GTA5 i hangi grafiklerde kaldırır ve oyun için güzel bir sistem olmuşmu not:490 tl ye kadar daha iyi bir anakart önerebilirsiniz
@BurakSancak saol kardeşim güzel bir sistem toplamışsın. Senin topladığın sistem daha hoşuma gitti bu sistem sepetimde bekleyicek teşekkürler fakat 2.7 ghz bana biraz düşük geldi biraz daha yükseğini önerebilirmisin ?
@BurakSancak 2.7 ghz bana biraz düşük geldi daha yüksek bir işlemci önerebilirmisin ? bir de anakart 3.1 uyumlu ama ben 3.0 kullanıyorum 3.0 desteğide varmıdır ?
@BurakSancak saol kardeşim güzel bir sistem toplamışsın. Senin topladığın sistem daha hoşuma gitti bu sistem sepetimde bekleyicek teşekkürler fakat 2.7 ghz bana biraz düşük geldi biraz daha yükseğini önerebilirmisin ?
@BurakSancak 2.7 ghz bana biraz düşük geldi daha yüksek bir işlemci önerebilirmisin ? bir de anakart 3.1 uyumlu ama ben 3.0 kullanıyorum 3.0 desteğide varmıdır ?
Kardeşim öncelikle işlemci hiç bir zaman GHz bakarak alınmaz. Ama illa dersen ki benim içim rahat etmiyor, buyur sana alternatif sistem; Eki Görüntüle 125446
Bu sistem GTA V'i 1080P de oynatır. Hem 300 TL'n de cebinde kalır. İstersen SSD'yi çıkarıp GTX 970 de ekleyebilirsin. Kasası da çok şık Eki Görüntüle 125481