3300 TL'ye PC toplama

Bir kere SAPPHIRE sorunlu bir marka ekran kartı bu sonuçta en önemli noktadayız.
Vatancomputer'ın verdiği özelliklere bakma doğru olma ihtimali düşüktür. Örnek vereyim, ben g500s mouse alacaktım Vatancomputer'da 5700 dpi diyordu. Oradaki görevliye vs sordum bana herkes orada 5700 dpi dedi. Kutusuna baktım ki 8200 dpi yazıyor. Eve geldim PC'ye yükledim ve 8200 olduğunu gördüm. Yani Vatancomputer genel anlamda böyle özelliklerde yanlışlık yapabiliyor.
Evet doğru diyorsun Amd 4 GB 512 bit ama o kadar. Hem ne demek o sitede gtx 780 daha iyi ama. Aması falan yok kardeşim. :) Sen ASUS GTX serisini al çok rahat edeceksin. 5 sene gtx 270 kullandım.
İmkan bulamadığım için gtx770 alamadım şimdi gtx 650ti boost kullanıyorum. Sesiydi soğutmasıydı performansıydı... Kesinlikle öneririm.
Kasaya gelince Aerocool'a güvenebilirsin. İstersen 50 TL lik oynama yaparak bir üst modelini de alabilirsin. Arkadaşın dediği gibi ekran da önemli. Tercih senin :)
Edit:Ucuz bir sistem alacak arkadaşlar AMD alabilir bence ama senin sisteme gtx780 yakışır. ;)
 
kardeş dediğin kart iyi ama onlar genel olarak iki monitör kullananlar için gtx 780 daha iyi olur 29 290'ın GB değerinin yüksek olduğuna bakma yani
Gb değerinin yüksel olmasına bakılmaması gerektiğini söylemek istemiştim zaten. Ayrıca fps değerleri daha iyi iken nasıl kötü dersin ? Merak ettim. Fps değeri 1-2 yüksek ama sonuçta yüksek. Ben kullandım yaklaşık 6 senedir Nvidia Asus kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Mavi ekrandı siyah ekrandı hiç olmadı bu yüzden öneriyorum.
Edit: Mesajı bana attın sandım :D Neyse söylemiş olalım :D :D
 
@tahacan99 Gayet yeterli anakartı takmayın kafanıza. Ekran kartı olarak Soğutma ve kalite açısında PCS+ R9 serisinde tartışılmaz galip. Ama Tri-X de alınabilir. Lakin PCS+'a kıyasla kalitesi daha düşüktür. İmzamdaki sistemde ekran kartı bozuk çıktı belirteyim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı