3300 TL'ye Ryzen 5 1500X Sistem Toplama

Tam da sizi etiketleyerek bu sistemi yazıyordum :) Üşenmiştim toplanmış halini atamaya isimleri yazıyordum mobilden zor.

Ben çözemiyorum verdiğiniz tavsiyeleri. Vatandan neden öneriyorsunuz. Güzelim bütçeye 1060 lı 1300X li sistem önerebilecekken. Zaten şu profildeki CT yi gördükçe de gülüyorum.
1- Çevre bileşenlere fazla önem veriyorum. Bende 1060 3 GB koyabilirim ama SSD yok olur.
2- Bazı arkadaşlar elden almak istiyor. İstanbul'da yaşamıyorsa sadece vatan var.

1- Çevre bileşenlere fazla önem veriyorum. Bende 1060 3 GB koyabilirim ama SSD yok olur.
2- Bazı arkadaşlar elden almak istiyor. İstanbul'da yaşamıyorsa sadece vatan var.
Oyun için toplanan sistemlerde kesinlikle asıl önem verilecek şey ekran kartı. SSD oyun dışı hızını arttırır evet. Ama oyun odaklı bir sistem olacağı için SSD sonradan eklenmeli bence. Ya da ilk SSD alınıp daha sonra HDD takviyesi yapılmalı. Ayrıca ben kesinlikle vatandan istiyorum dekmedikçe vatandan öneri yapmak tuhaf biraz.
Neyse arkadaşın isteği üzerine konu kapanmış sonuçta ama bunları demek istedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı