3300 TL'ye sıfır Xbox Series S alınır mı?

Maalesef o kadar bütçem yok benim için önemli olan 1080P 60 fps
Ayrıca series x alırsam konsola yazık olur 4K monitorum yok

Vallahi o fiyata bulduysanız link atarsanız açıkçası bende almak isterim. Oynamasam bile konsolları biriktiriyorum köşede.

Neredeyse 20 yıllık cihaz ayrıca 10 yıl aktif olarak kullanıldı siz gelmiş burada "çöp" diyorsunuz o zaman gidelim hep beraber 5900X ve 3090 olan bir sistem alalım nasıl olsa 10 belki 20 yıl sonra çıkacak olan oyunları kastıracak.

Vallahi o fiyata bulduysanız link atarsanız açıkçası bende almak isterim. Oynamasam bile konsolları biriktiriyorum köşede.
Sahibinden e girip xbox series s yazdım sonra sıralamadan en ucuza bastınca karşıma çıktı

Millete aptal falan deyince biz uyarı alıyoruz sonra. Beyni yok fikri var arkadaşın.
Sahibinden e girip xbox series s yazdım sonra sıralamadan en ucuza bastınca karşıma çıktı
Hocam linki atarsanız bakalım. Yorumlayalım sizin için.

Series X sahibi olarak Series S alınır. 1080pde kullanacaksan gayet iyi bir konsol. Özellikle de en dandik ekran kartının 4000 lira olduğu dönemde.

3300 tl ye Series S görsem düşünmem bile sakın kaçırmayın.

One X bile daha iyi.
İlk sayfadaki mesajı görünce kahkaha atacaktım da şu mesajı görünce tenezzül bile etmemem gerektiği anladım.
Güç Teraflops değildir. RDNA 2 mimarisi watt başına %50 daha verimli. İşlemcisi çok daha güçlü. İşlemcisinin mimarisi çok daha güncel. SSD sayesinde RAM kullanımı daha az.
Kısaca, Series S daha mantıklı. Bu fiyata alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…