3300 TL'ye sıfır Xbox Series S alınır mı?

Maalesef o kadar bütçem yok benim için önemli olan 1080P 60 fps
Ayrıca series x alırsam konsola yazık olur 4K monitorum yok

Vallahi o fiyata bulduysanız link atarsanız açıkçası bende almak isterim. Oynamasam bile konsolları biriktiriyorum köşede.

Neredeyse 20 yıllık cihaz ayrıca 10 yıl aktif olarak kullanıldı siz gelmiş burada "çöp" diyorsunuz o zaman gidelim hep beraber 5900X ve 3090 olan bir sistem alalım nasıl olsa 10 belki 20 yıl sonra çıkacak olan oyunları kastıracak.

Neredeyse 20 yıllık cihaz ayrıca 10 yıl aktif olarak kullanıldı siz gelmiş burada "çöp" diyorsunuz o zaman gidelim hep beraber 5900X ve 3090 olan bir sistem alalım nasıl olsa 10 belki 20 yıl sonra çıkacak olan oyunları kastıracak.
Millete aptal falan deyince biz uyarı alıyoruz sonra. Beyni yok fikri var arkadaşın.
Sahibinden e girip xbox series s yazdım sonra sıralamadan en ucuza bastınca karşıma çıktı
Hocam linki atarsanız bakalım. Yorumlayalım sizin için.

One X bile daha iyi.
İlk sayfadaki mesajı görünce kahkaha atacaktım da şu mesajı görünce tenezzül bile etmemem gerektiği anladım.
Güç Teraflops değildir. RDNA 2 mimarisi watt başına %50 daha verimli. İşlemcisi çok daha güçlü. İşlemcisinin mimarisi çok daha güncel. SSD sayesinde RAM kullanımı daha az.
Kısaca, Series S daha mantıklı. Bu fiyata alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı