3300 TL'ye Sistem Toplama

Eren Turan

Hectopat
Türkiye'de GTX760 satışı var tabi. Vatan'da vardı. Sotklarını tüketmişlerdir görünmüyorsa, gelir.

Belleklerin 1866Mhz olması işine yaramaz. İşlemcinin 1600Mhz bellek yolu frekansı var. Dolayısıyla gereksiz Bellekleri 1600Mhz yap.

Madem Overclock yapmayacaksın neden açık çarpan kilitli işlemci alıyorsun? İ7 istiyorsan 4770 al. Ancak i5 de işini rahatlıkla görür. i5 4650 alabilirsin.

Geriye kalan parçalarda bir sıkıntı görmedim ben.

Sadece Ram konusunda bir tavsiyede bulunmak istiyorum diğer topladığın parçalar gayet güzel.Ram olarak işlemcin zaten 1600mhz kadar destek verdiği için 1866mhz olmasının bir getirisi olmayacaktır senin için bir de ramlarini 2x4 olarak alacağına söyle almanı tavsiye ederim hem daha ucuz hem ileriye dönük olarak daha kullanışlı VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Mod

Nasıl bir öneridir bu ya!? Adamın dual channel destekleyen işlemcisi var sen adama tek modül bellek öneriyorsun. Böyle mantıksız tavsiyelerde bulunmayın lütfen.

- - - Güncellendi - - -

Kendisi ileride OC yapmayı düşünmüyorum demiş. Hala açık çarpan kilitli işlemci önermeye gerek yok. Dolayısıyla Sıvı soğutma'ya hiç gerek yok. Buradan artan bütçeyi SSD ve klavye, ses sistemi gibi multimedya ürünlerine vermeni tavsiye ederim.

1.) Ramları 1660 MHz yapmalısın.

2.) GTX 760 yerine GTX 680 DirectCU II almalısın paran varsa.

3.)Carbide Series 400 R 750 W kasa almalısın.

*Haswell toplaman iyi olmuş*

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı