Arkadaşlar, stok soğutucu ile kullanıyorum CBP kapattım ısısı düştü fakat 300 FPS aldığım oyundan 220 250 FPS almaya başladım. Bu durum hoşuma gitmedi. Bana iyi soğutan fiyatı uygun sıvı soğutucu yada normal bir soğutucu önerisi yapar mısınız?
Fiyatı uygun demekle olmuyor. Uygun kavramı herkese göre değişkenlik gösterebilir. Size göre 300 TL uygun iken başkasına göre 1000 TL uygun olabiliyor. Bütçe belirtin.
Fiyatı uygun demekle olmuyor. Uygun kavramı herkese göre değişkenlik gösterebilir. Size göre 300 TL uygun iken başkasına göre 1000 TL uygun olabiliyor. Bütçe belirtin.
Bir ürüne bütçe belirtmek için ürün hakkında aşağı yukarı bir fiyat bilgisine sahip olmak gerekir.
Saçma olmaması adına bir bütçe belirtmemiştim. Örnek veriyorum 200TL diyebilirdim siz bu fiyata böyle bir şey yok diyecektiniz. Ayrıca işlemcinin fiyatı yaptığı iş belli buna mantıken fiyat performans bir ürün önerisi yapabilirsiniz. Ayrıca bir bütçe belirtmeyedebilirim. Önerilenler arasından karar veremez miyim? Benim istediğim herkes kendisi olsa hangisini alır gibi bir düşünceyle hareket etmesidir. Hal böyle olunca bütçesi 1000TL olanda olur 300TL olanda bunun seçimini yapmak için bu konuyu oluşturdum.
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam alıntıladığın mesajı sil, etiket yap, sen de ban yersin. Yazım yanlışı mesajı alıntılama kuralından. Bu arada PF240 bence o fiyatta alınabilecek en iyi soğutucu.
Hocam alıntıladığın mesajı sil, etiket yap, sen de ban yersin. Yazım yanlışı mesajı alıntılama kuralından. Bu arada PF240 bence o fiyatta alınabilecek en iyi soğutucu.
Hayır yani anlamadım bir şey de demedim sadece bütçe belirtmesi gerektiğini ve neden belirtmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım. Ne vardı ki bu kadar destan yazar gibi atarlanacak? Hala anlam veremiyorum. Sanki bilginmiş gibi konuşmaya çalışıp aslında hiçbir şey bilmeyen birisi gibi konuşmuş.