330TL'ye ekran kartı önerisi

Bunun gibi bir çıkartması olur. İncelerseniz watt yazısını görürsünüz.

Dosya Ekleri

• DCP_0622.JPG
    DCP_0622.JPG
    205,1 KB · Görüntüleme: 288
Size önerim PSU + ekran kartı olacaktır. Çünkü 250w alacağınız ekran kartlarına yetmeyecek. HD7790 ile 500w bir PSU'yu haftasonu indirimiyle Vatan'dan 400 tl'ye alabilirsiniz.

Minimum

- Pentium4 3,0 GHz
- Windows XP
- GeForce 6600
- 1 GB RAM
- 4 Gb Sabit Disk Alanı
- DirectX 9.0c

Önerilen

- Core2 Duo E6600
- Windows XP, Vista, 7
- Geforce 8600 GT
- 2 GB RAM
- 4 Gb Sabit Disk Alanı

oynadığım oyunun sistem gereksinimleri bunlar

800x600 oynuyorum windows mode oynuyorum alışkanlık pc de gereksiz programlar mevcut değil arka plan çalışmıyor hiç bi program ama ne yazıkki oyunu akıcı oynayamıyorum takılmalar oluyor fps oyunu oynuyorum internetten kaynaklı değil windows 7 32 bit kurulu bu arada 4 gb ram var

Şöyle söyleyeyim. Eğer bunları alabilirseniz Asus Hd7790 Directcu 2 Gddr5 1Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar güncel oyunları dahi Medium-High'da oynayabilirsiniz.
Eğer alamıyorsanız;
1. Ekran kartının driver'larını internetten indirebilirsiniz. 3-10 fps arası artış olabiliyor.
2. Pc'niz uzun zamandır formatlanmadıysa (Artık iyice çöpe döndüğünü düşünüyorsanız) formatlayabilirsiniz.
3. Aida64 programını indirip oyunu yarım saat oynadıktan sonra işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına bakmanızı öneririm. Eğer işlemci termal macununun ya da fanının bakımını uzun zamandır yapmadıysanız işlemci çok ısınıp performans kaybına sebebiyet verebilir.

Tüm bunlar sonuç vermediyse ne yazık ki artık ekran kartını değiştirmeniz gerek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı