3337u vs 3230m

kocoglu

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
İyi günler belki konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Ben i5 3337u + gt740m sony vaio alıcam kullanım amacım grafik tabanlı programlar 3ds max gibi. i5 3230m + gt645m ile kararsız kaldım. Pazartesi günü alacağım grafik programlarımda işlemcinin çok fazla etkisi varmı ? 3337u vs 3230m kazanan 3230 da 3337u da 3ds max performansım nasıl olur ?

Hocam benim sorum şu aslında u ile m arasında yukaridaki işlemcilerde dağlar kadar fark varmı ? Grafik kartları değildi aslında .

Farkı işlemciler arası U olan Genellikle Son harfinden de anlayacağınız gibi "3337Ultrabook"lar da kullanılıyor. Sebebi ise Daha küçük boyutları ince tasarımı ile ısınma ve ağırlıkdan kazanıyorlar ancak performansları düşükdür :) Macbooklarda ki gibi.
Bir diğer özelliği Daha az güç tüketmesidir.
ARK | Intel® Ürünlerini Karşılaştır

Recep Bey ben sorunlu insanlardan değilim :) Bu işde donanım testleri zaten yakın. Siz donanım incelemelerinde bulunuyorsunuz. Tavsiyeniz önemli ayrıca kimseyi suçlamam. Z500 alıcaktım tasarımı begenmedim bende yarın sony i5 3337u'lu alıcam. Performans farkı yorumunuza göre yok. İlerdede ocak gibi 128 gb ssd de takar kasma sorununu kaldırırım diye düşünüyorum. Yorumun için teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı