3350 TL'ye i5 4690K ve R9 290 Tabanlı Oyun Sistemi Toplama

mixreis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. En yakın zamanda, büyük bir ihtimal önümüzdeki haftaya yeni bir sistem toplayacağım inşallah.

İlk defa sistem toplayacağım arkadaşlar, Vatan Bilgisayar'dan toplattıracağım bir de benim 2014 yaz aylarında aldığım bir güç kaynağı var, eskisi 300 Watt olduğu için ileride sistem toplarsam bir daha almayayım diye 750 Watt almıştım yani alacağım parçalarda güç kaynağı olmayacak. Güç kaynağım bu, belki kötü olabilir, bence yeterli kalite ve güç olarak ama siz daha iyi bilirsiniz

www.vatanbilgisayar.com: SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Eğer güç kaynağı kötüyse mecbur yenisi alacam ama elimde bu var. Yenisini almak istemiyorum açıkçası.

Bir de online olmayan oyun oynamam arkadaşlar, online oyun oynarım her zaman. Yanlış bilmiyorsam online oyunlar işlemciye yük bindiriyormuş, kısacası oyunu alta alıp Skype vs. internette açıyorum.

Kendim böyle bir sistem yaptım. MSI GTX 970 düşündüm ancak fiyat olarak bütçeyi çok aştı. SSD'de 120 GB alacaktım ancak ilerde alıp Windows'u baştan kurarım diye karar verdim.

En fazla çıkabilceğim bütçe max. 3.350 tl arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum bir de i5 4690k ve z97 li sistemdeki anakartı kendime şart koştum ses bileşenleri görünümü ve O.C için.

pc toplama.JPG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı