3397 TL'ye sistem toplama

• Konuyu başlatan 7Lquid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 5.049
Oyun kasası toplayacaksan , başka ne seçenek var ? En yüksek performans hedefin . Bu yüzden böyle olması gerek .

İşte bunu anlamıyorsunuz performansı sadece ekran kartı etkilemiyor be abicim. Renderi ekran kartı yapmıyor. Veya CPU isteyen oyunlarda ekran kartı istediğin kadar yüksek olsun yinede CPU fps i düşürür.

Darboğaz farklı gidip 800 TL verip 700 TL 'lik ekran kartı almak farklı şeyler . Biz gidip tek çekirdek önermiyoruz . Sonuçta 400 TL'lik işlemci ile 800 TL'lik işlemci arasındaki fark taş çatlasa 5 fps .

@Gankmachine Sen de i5 4690K ve GTX 970'in, i7 4790K işlemci ve GTX 770 ekran kartından daha yüksek FPS vereceğini anlamıyorsun.

Birkaç sentetik test ve oyun testi izleyip konu hakkında araştırma yapmamızı öneririm.

Darboğaz farklı gidip 800 TL verip 700 TL 'lik ekran kartı almak farklı şeyler . Biz gidip tek çekirdek önermiyoruz . Sonuçta 400 TL'lik işlemci ile 800 TL'lik işlemci arasındaki fark taş çatlasa 5 fps .

Siz yapmasanız bile forumda bunun çok örneği var.

@Gankmachine 1997 yılından beri bilgisayarlarla uğraştığımı, 2006 yılının Mart ayından 2009 yılının Nisan ayında MCSE olana kadar teknik eleman olarak çalıştığımı ve geçen süre içinde kurumsal danışmanlık göreviyle sadece sistem değil donanım konularıyla da ilgilendiğimi söyleyim. Bu konuda yanlış biliyorsun işte. i5 4690K ve GTX 970, oyunlarda i7 4790K ve GTX 770'den iyi sonuç verir.

Doğru düşünmüyorsunuz . Hangi adam GTX 970 almak varken fps için i7 alır . Yanınada 770 takar . Benim son sözüm bu .

FPS için i7 alacağını belirtmedim. Iyi okursanız konuda render a da değindim. Ayrıca Forumda 4690k + gtx770 yerine 4460+gtx970 koyacak beyinlerden bahsediyorum.

@Gankmachine Konuyu çevirme arkadaşım. Sen, GTX 970 ekran kartı almak için i5 4690K işlemci, i7 4790K yerine önerildiği için konuyu buraya getirdin. @MatSoline'de sana dedi ki, önerdiğimiz işlemci tek ya da çift çekirdek değil, i5 4690K gibi bir işlemci olduğu için sorun yaratmaz.

Söylemek istediklerimi iyi sindiremediniz. Ama mneyse siz öyle diyorsanız GTX970 alsın madem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı