3397 TL'ye sistem toplama

Ayrıca arkadaş oyun sistemi istiyorum dememiş. GTA ve BF4 oynayacağım demiş. Bu sistemin oyun için toplandığı anlamına gelmez. Burdan sonra daha fazla konuşmayacağım

Farkettiyeniz arkadaş sisteme 4820k koymuş burdan o kanıya vardım.

Öncelikle render konusuna bir gelelim, evet i7 işlemciler konu render olunca i5 işlemcilere göre daha performanslı oluyor, ancak render dediğin işlem de işlemciden çok ekran kartına yüklenir. Nvidia, Quadro ekran kartlarını boşuna yapıp, 5-6 bin TL gibi uçuk fiyatlarla boşuna satmıyor. Diğer konu da, BF4'ü rahat şekilde açacak bir PC, eli mahkum oyun PC'si olmak zorunda. 1366x768 çözünürlükte, orta ayarlarda BF4 oynayacak adam 3500 TL'ye yakın bir meblağ vermez.

Kendi fikrimi söyleyeyim. 1 nesil atlayacam diye 4 katmanı feda edemem. Sizin kendi fikrinizede saygı duyuyorum

Kendi fikrimi söyleyeyim. 1 nesil atlayacam diye 4 katmanı feda edemem. Sizin kendi fikrinizede saygı duyuyorum
Senin fikrine saygı duymadığımızı söylemiyoruz, yanlış anlama bu çıkışı, ancak sadece Minecraft için shader kullanmak dışında tüm yönelimleri oyun üzerine olduğu için böyle diyoruz. Ayrıca render yapacağını söyleyenlere de i7 işlemci değil Xeon tavsiye ediyorum. Hem konu 1 nesil atlamak, 4 katmandan vazgeçmek değil, birkaç firmada çok defa şahit olduğum bir durum bu. İşlemcisi daha düşük, ancak ekran kartının işlem gücü daha yüksek olan bilgisayarların, kaplamaları daha hızlı bitirdiğini defalarca kere gördüm.

GTX970 ve GTX770 arasında takriben ne kadar fark var.

Render için soruyorsan bu 2 kart için bir şey diyemem. Oyun olarak GTX 770 olan bir PC ile 50 saat civarı oyun oynama fırsatım oldu, o zamanki aldığım FPS ile şimdiki GTX 970 testlerine baktığımda oyuna bağlı olarak %15 - %25 gibi fark oluyor. (Sadece birkaç oyunda biraz daha fazla fark vardı.) Testteki işlemciler de birbirlerine yakın. O PC'de i7 3770K işlemci vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…