Bu fiyata daha güzel bir sistem öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz tam olarak kaç?pc hocası 35k'ya çıkarmıştı parçaları iyiydi soğutucu da vardı ama bir kaç gün sonra zam geldi
şu an o sistem 39k olmuş , zaten biraz özelleştirirsek 2-3k fazla vereceğiz..
Bu sistemi alsam pişmanlık duyar mıyım ? özelleştirmeler ile 40-41 arası 1x16 ram mecbur..Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
30k idi ve pc hocası 9 düşünüyordum bu yüzden fakat o sistemde enarmax kasa ve psu önerilmiyordu ve özelleştirdiğimizde ise 33k yapıyordu. O fiyata da pc hocası 12 vardıBütçeniz tam olarak kaç?
Sadece oyun mu oynayacaksınız, 1440p de mi? yükseltme düşünceniz var mı vs.30k idi ve pc hocası 9 düşünüyordum bu yüzden fakat o sistemde enarmax kasa ve psu önerilmiyordu ve özelleştirdiğimizde ise 33k yapıyordu. O fiyata da pc hocası 12 vardı
onu özelleştirince de 37-38 yapıyordu o fiyata da 4070skararsız kaldım
İleride değiştirirsem ekran kartı değiştirmek istiyorum sadece.Sadece oyun mu oynayacaksınız, 1440p de mi? yükseltme düşünceniz var mı vs.
Video edit ve ileride yukseltirsen ekran kartini yukseltirim diyor isen NVIDIA daha mantikli. 1080p icin de NVIDIA. Fakat 1440p'de saf kas gücü istiyorum vs. dersen AMD 7800XT'yi alabilirsin. Yazılım ve yazılımsal stabilite konusunda NVIDIA daha önde. Ben olsam dediğim gibi 35 bandına 4070 Super R5 7500F kovalardım. belki 12/12 indirimi de olurİleride değiştirirsem ekran kartı değiştirmek istiyorum sadece.
ona göre anakart kasa psu güzel olsun istiyorum - çünkü onları sök tök yapamam.
Oyun olarak valorant pubg cs gibi oyunları ağırlıkla oynayacağım.
Youtube'a içerik üretmeyi video editlemeyi planlıyorum.
Uzun ömürlü ve geleceğe yönelik olsun , almışken tam alayım istiyorum...
1080p mi 2k mı onu tam bilmiyorum
Video edit ve ileride yukseltirsen ekran kartini yukseltirim diyor isen NVIDIA daha mantikli. 1080p icin de NVIDIA. Fakat 1440p'de saf kas gücü istiyorum vs. dersen AMD 7800XT'yi alabilirsin. Yazılım ve yazılımsal stabilite konusunda NVIDIA daha önde. Ben olsam dediğim gibi 35 bandına 4070 Super R5 7500F kovalardım. belki 12/12 indirimi de olur
1440p cozunurlukte en yüksek ayarlarda muhtemelen 4070 Ti Süper de besler. Fakat 5070 gücünü bilemiyorum.12.12 de hep indirim oluyor mu ?
yılbaşına girip riske atmak istemiyorum..
Ekran kartını şöyle yükseltmeyi düşünmüştüm
Şimdi pc hocası 9 alırsam 7500f ve b650m-r asus anakart var.
bu sistem en fazla ne destekler mesela 4070ti süper destekler mi ya da 5070
Biraz daha bekleyeceğim dedim 1-2k zam geldi kötü hissediyorum..1440p cozunurlukte en yüksek ayarlarda muhtemelen 4070 Ti Süper de besler. Fakat 5070 gücünü bilemiyorum.
Olmuyor sanirimBiraz daha bekleyeceğim dedim 1-2k zam geldi kötü hissediyorum..
Aralık sonuna kadar beklersem daha çok pişman olur muyum bilmiyorum
12.12 de her yıl kesin indirim oluyor mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.