Öncelikle ne alırsam alayım technopat forumuna girmeden almıyorum.Bu mükemmel site için ise Ali Güngör ve Recep Baltaş'a teşekkür ederim. Xiaomi 34" olan modeli satın aldım. Her yöne dönebilmesi almamda etkili oldu Samsung'ta bu özellik yoktu ve ben duvara monte edemeyeceğimden bu ürünü seçtim. Tam sol üst köşede 1 tane ölü piksel var ama bunun için iade etmeyeceğim. Ürünü 3,750TL'ye satın almıştım fakat satıcı beni arayarak yanlışlıkla internete bu fiyata verildiğini eğer siparişimi iptal ederlerse sevineceğini etmezsem de sorun olmayacağını söyledi fakat ben iptal ettim. Sonrasında da kendilerine sormam üzerine 4,000TL'ye satabileceğini belirtti. Ürünün fiyatı daha sonra düşebilir ama benim ihtiyacım vardı ve aldım. Üründen şimdilik memnunum. Benim için sorun olan kısım ise eğer ekran paylaşımı yapıyorsanız ve diğer kişilerin ekranları küçük ise her şeyi çok ufak olarak görüyorlar ve hatta göremiyorlar. Bu tarz bir işiniz var ise bunu bilerek geniş ekran monitör alın derim. İlginiz için teşekkürler. Konu kapatılabilir.