Selam arkadaşlar.
Başlıkta da gördüğünüz gibi en fazla 3600 TL olsun lütfen. Oyun için kullanacağım. SSD olmak zorunda değil HDD olsun ekran kartı işlemci vs. yüksek olması tercihim. SSD sonradan almayı planlıyorum. Ve de APU olmamasını rica edeceğim. Aslında APU olabilir fakat "çok" iyi olmadıkça, "bu fiyata bu kaçmaz" gibi bir durum olmadıkça APU önermemenizi istiyorum. Ve yine "bu fiyata bu kaçmaz", "bu kadar arttır bunu al çok daha iyi olur" gibi bir durum olmadıkça bütçeyi de aşmamanızı istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Değil.Monitör dahil mi, değil mi?
Bu da iyi ama arkadaş oyun oynayacağı için ekran kartlı alması daha mantıklı olur bence.Şöyle bir şey dizdim.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ya da her şeyden kısıp ekran kartlı bir sistem alırsın.
1200 AF ile 1050 ti darboğaz yapar diyorlar bazı yerlerde.
MSI A320M-A PRO AM4 DDR4 3200(OC) DVI HDMI USB3.2 mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI A320M-A PRO AM4 DDR4 3200(OC) DVI HDMI USB3.2 mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX 4G OCV1 Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX 4G OCV1 Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX 4G OCV1 Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Seagate 3.5" 500gb Barracuda 7200rpm 64mb Cache Sata 3.0 Harddisk St500dm009 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Seagate 3.5" 500gb Barracuda 7200rpm 64mb Cache Sata 3.0 Harddisk St500dm009 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
En az bu kadar oluyor 3500 TL falan etti.
Bir de güç kaynağı bulman lazım.
Kasa alma kasasız kullan bence bu bütçede.
Olur ben en ucuz onu bulduğum için MSİ seçmiştim.1200 AF ile 1050 ti darboğaz yapar diyorlar bazı yerlerde.
Ayrıca onun yerine Asus Phoenix 1050 Ti kullansam 1400 TLye?
Bu da iyi ama arkadaş oyun oynayacağı için ekran kartlı alması daha mantıklı olur bence.