3400 TL RX 5700XT Model Önerisi

Hangi RX (Fiyat Penformans almalıyım?

• Asus Tuf rx 5700 xt (Amazon Almanya garantili) 2800 TL

Oy: 2 5,3%
  • PowerColor Red Devil Radeon Rx 5700 Xt (Amazon com garantili) 3170 TL

Oy: 9 23,7%
  • Sapphire rx 5700 xt Pulse (türkiye garantili) 3100 TL

• Sapphire Radeon Nitro+ rx 5700 Xt (Amazon Almanya garantili) 3150 TL

Oy: 23 60,5%
  • MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC (Amazon Almanya garantili) 2780 TL

• Oy verenlerin toplamı
    38
Nitro+ nın PCB den çaldığı ve çok kalitesiz olduğu eleştirisi var. Red Devil alınmalı.
Merak ettim hocam herhangi bir kaynak paylaşabilir misiniz? İncelemelerde iyi gözüken bir karttı.
Allahını seversen hangi markanın fanboyluğunu yaptım? 4 tane marka söyledim.
Yahu milletin önerdiği şeylere kahkaha ifadesi atıp hangi markanın fanboyluğunu yaptım diyorsun birde.

@Lian La-Fey Allahını seversen hangi markanın fan boyluğunu yaptım? 4 tane marka söyledim.
Teknolojiden anlayan biri GN gibi kanallar izler ve bütün soğutma sistemini ayrıntılarıylabilir. Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmaktan kaçının. Yapılabilecek en son tercih MSI çünkü iki modelinde de belleklerin üzerine yanlış boyutta termal pad koyulmuş ve bellekler diğer modellere göre fazla ısınıyor bu da fanların aynı clock speedde daha hızlı ve sesli olmasına neden oluyor. ASUS ise neredeyse hiçbir AMD kartını adam gibi yapamıyor hep bir hata örneğin Vega STRIX'lerde de thermal pad ve kontak hataları vardı. AMD için en güvenilir markalar Sapphire ve Power color’dır.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Gaming X modeli en az Red Devil ve Nitro+ kadar başarılı olmuş. Şu ana kadar 4 model var zaten. Strix ve yukarıdaki üçlü. Strix e o parayı verene kadar üstüne az daha konur 2070 Süper alınır. Daha önce de dediğim gibi Nitro+ PCB konusunda hırsızlık yapmış tavsiye edilmiyor/beğenilmiyor. İçlerinde en iyisi Red Devil bence. Ama F/P olarak Gigabyte da düşünülebilir, üzmez.

Şöyley

Arkadaşlar elimde 4 tane seçenek kaldı son olarak şimdiden teşekkür ederim ;
Asrock rx 5700 xt taichi x (newegg) (3450 tl)
Msi Radeon RX 5700 XT Gaming X (amazon almanya) (3415 tl)
Asus Rog Strix RX 5700 XT (almanya başka satıcı (amazon dan farklı/(3.165 tl) 3370 amazon com
Power Color red devil Rx 5700 Xt (amazon com 3225 tl)
Hardware Unboxed kanalındaki incelemelere dayanarak( gidip kendin de izleyebilirsin) en iyi kartların nitro+, red devil ve gaming x olduğunu belirtebilirim. Taichi tamamen çöp incelemesine bakabilirsin. Rog Strix'i bu arkadaş incelememiş ama Rog Strix'in bu kartların yanında duramamasının sebebi fiyatı. O da iyi karttır. Yani sonuç olarak bu kartların hepsi sağlam kartlar ucuz olanı tercih etmeni tavsiye ederim. Çünkü gözle görülür bir farkları yok. Hiçbiri seni üzmez. Benim önerim Red Devil olurdu. Bu kartlar arasında artık önemli olan estetik ve fiyat farkıdır. Bu yönden tercih yapmanı öneririm. Son olarak attığım fotoğrafa da bakmanı öneririm. Techpowerup sitesinin karşılaştırmasıdır. Aynı zamanda merak ettiğin her kartın çok detaylı incelemesi techpowerup sitesinde bulunuyor, oraya da bakabilirsin.
1570568529491.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı