3400 TL Sistem

Bence gtx 970 almanız pek mantıklı değil.Bir sürü sorunu var 3.5gb vram sorunu var 0.5 gb nin ne önemi var diceksiniz,fiyata yansıyor ve günümüz oyunları artık vram istiyor.Ve gtx970 serisinde cw sorunu çok görülmeye başladı.Gtx 970 yerine r9 290x daha mantıklı olabilir.

Böyle problemlerin oluşması can sıkıcı evet ancak alır almaz testlerini yapar ve sorunlar çıkarsa, en kısa sürede geri yollandığında Eksen'in bir problem çıkaracağını sanmıyorum. Hele ki sistem Vatan'dan alınacaksa zaten gönül rahatlığıyla alınabilir çünkü hiç bahaneye bakmadan değişim yapıyorlar. Ayrıca R9 290X alındığında daha az performansa karşın, güç kaynağını yükseltmesi gerekeceğinden daha fazla fiyat verilmiş olacak.

Evet ama 3.5gb ram sorununa maalesef çare bulunamıyor.Kronik bir sorun haline geldi bu ve günümüz oyunları vrama dayalı artık.

Evet ama 3.5gb ram sorununa maalesef çare bulunamıyor.Kronik bir sorun haline geldi bu ve günümüz oyunları vrama dayalı artık.
Dediğim gibi bu sorun her ne kadar can sıkıcı olsa da Vatan Bilgisayar gibi yerler en kısa sürede ekran kartını geri götürdüğünüzde bahanesiz değişim yapılıyor.

Tamam kardeşim değişim yapılıyor fakat sadece cw siz kartın oluyor ama bu ram sorunu geçmiyor ki bütün kartlar 3.5gb olarak üretildi.Yani arkadaş 3.5gb vram olarak kullanacak ekran kartını yine.Bütün kartlarda var bu sorun.

İlla öyle ısrar ediyosanız öyle olsun ama ben hala r9 290x alma taraftarıyım.
(Fanboyluk gibi anlaşılmasın)

Ayrıca şimdi sorun teşkil etmiyor diye 2-3 sene sonra sorun teşkil etmeyecek diye bir şey yok dediğim gibi oyunlar artık vrama dayanıyor.

İlla öyle ısrar ediyosanız öyle olsun ama ben hala r9 290x alma taraftarıyım.
(Fanboyluk gibi anlaşılmasın)

Ayrıca şimdi sorun teşkil etmiyor diye 2-3 sene sonra sorun teşkil etmeyecek diye bir şey yok dediğim gibi oyunlar artık vrama dayanıyor.

VRAM dışında performansa bakıcak olursakta R9 290X'in ömrü GTX 970'ten kısa. GTX 970'in performans farkı, VRAM olayının önüne geçiyor. Ayrıca 1080p'de oynanacak oyunlar için yeterli 3.5GB VRAM.

3.5GB VRAM bana yeter. 1080p' de oynayacağım için sorun yok. GTX970 alacağım. Ayrıca sanırım 1440p'de de rahatça oynayabiliyoruz bu kart ile. Sadece 4K'da sorun çıkarıyor.

3.5GB VRAM bana yeter. 1080p' de oynayacağım için sorun yok. GTX970 alacağım. Ayrıca sanırım 1440p'de de rahatça oynayabiliyoruz bu kart ile. Sadece 4K'da sorun çıkarıyor.

Hocam sorun çıkarıyor demeyelimde, güncel oyunlarda gücü yetmez zaten 4K için..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı