Merhaba arkadaşlar, 3.000 - 3.400 TL'e bir laptop almak istiyorum, aldıgım laptobun en azından 2 sene sorun çıkartmaması ve günümüz güncel oyunlarını rahatlıkla oynatabilmesi arzularım arasında.
Bu kapsamda kafamda 3 marka ve 2 model belirledim. ( MSI hakkında pek fazla bilgim olmadıgım için 2 model )
A.) ACER VN7 NİTRO İ7'li Modeli ; ACER V7 NİTRO CORE İ7 4710HQ 3.5GHZ-16GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Kafamda bu model için bulunan olumsuzluklar ise ;
1a: RAM'lerinin 1066 MHz olması.
2a: HDD'sinin 5400RPM olması.
3a: Acer markasına sıcak bakmayan kullanıcı kitlesi.
B.) Monster Abra A7 V6.1 :
MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Kafamda bu model için bulunan olumsuzluklar ise ;
1b: Ürün 5-10 Ağustosda stoklara girecek, ürün stoklara girene kadar ithal teknoloji ürünlerine %15-30 arası zam gelip ürünün fiyatının artması.
2b: Monster laptopların fiyatının ucuzlatılması adına ürünlerinin ismi olup cismi olmaması durumu. Örneğin GTX960m model ekran kartı tamam, fakat olabilecek en kalitesiz GTX960m'in kullanılması. (Sadece forumlarda okuduklarım sonucunda bu kanıya vardım dipnot: Bunu Acer'de yapıyormuş sanırım. )
3b: Monster laptoplarının ısınma problemi oldugunu okudum.
C.) MSI. Eve , MSI laptoplar konusunda hiçbir bilgim yok fakat MSI laptop önereceksiniz tek istediğim 17 inç bir model önermeniz, büyük ekran istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, hepinize hayırlı bayramlar !