3400 TL'ye notebook önerisi

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
Merhaba arkadaşlar, 3.000 - 3.400 TL'e bir laptop almak istiyorum, aldıgım laptobun en azından 2 sene sorun çıkartmaması ve günümüz güncel oyunlarını rahatlıkla oynatabilmesi arzularım arasında.
Bu kapsamda kafamda 3 marka ve 2 model belirledim. ( MSI hakkında pek fazla bilgim olmadıgım için 2 model )
A.) ACER VN7 NİTRO İ7'li Modeli ; ACER V7 NİTRO CORE İ7 4710HQ 3.5GHZ-16GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Kafamda bu model için bulunan olumsuzluklar ise ;
1a: RAM'lerinin 1066 MHz olması.
2a: HDD'sinin 5400RPM olması.
3a: Acer markasına sıcak bakmayan kullanıcı kitlesi.

B.) Monster Abra A7 V6.1 : MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Kafamda bu model için bulunan olumsuzluklar ise ;
1b: Ürün 5-10 Ağustosda stoklara girecek, ürün stoklara girene kadar ithal teknoloji ürünlerine %15-30 arası zam gelip ürünün fiyatının artması.
2b: Monster laptopların fiyatının ucuzlatılması adına ürünlerinin ismi olup cismi olmaması durumu. Örneğin GTX960m model ekran kartı tamam, fakat olabilecek en kalitesiz GTX960m'in kullanılması. (Sadece forumlarda okuduklarım sonucunda bu kanıya vardım dipnot: Bunu Acer'de yapıyormuş sanırım. )
3b: Monster laptoplarının ısınma problemi oldugunu okudum.

C.) MSI. Eve , MSI laptoplar konusunda hiçbir bilgim yok fakat MSI laptop önereceksiniz tek istediğim 17 inç bir model önermeniz, büyük ekran istiyorum. :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, hepinize hayırlı bayramlar ! :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer MSİ'nin 17 inçlik bir modelini istiyorsanız ekran kartı veya işlemciden biraz kısılması lazım. Bütçe biraz daha artarsa çok daha uzun süreli kullanabileceğiniz bir model alabilirsiniz. Bütçe dahilinde 17 inç olarak MSI GE70 2QD-820XTR Apache Core i5-4210H 8GB 1TB GTX950M 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim. Bütçe artarsa MSI GE70 2QE-863XTR Apache Pro Core i7-4720HQ 8GB 1TB GTX960M 17.3" Full HD FreeDos | sanalmarketim öneririm. GTX960M'li olan ikinci önerdiğim daha uzun süre götürecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00