34000 TL sistem önerisi

Bütçe
34000 TL
2 k hocam

Hocam montajını evde kendim yapabilir miyim sizce ? yoksa bilgisayarcıya mı götürmeliyim ?@messinicocugu @neqetria
Hocam yapabilecekseniz evde kendiniz yapın kablolama zor olacaktır sadece.
Eğer güvenliğiniz bilgisayarcı varsa ona götürün yada çünkü bazı bilgisayarcılar parça çalabiliyor.

2 k hocam

Hocam montajını evde kendim yapabilir miyim sizce? Yoksa bilgisayarcıya mı götürmeliyim?@messinicocugu @neqetria

Bu videoya bakıp örnek alabilirsiniz hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@maethril teşekkürler dostum Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.

@messinicocugu @neqetria Kolay gelsin tekrardan programı kullanan bir arkadaş ddr 5 almamın çok faydalı olacağını söyledi acaba bu sisteme göre ddr 5 anakart 32 gb ram ddr 5 önerebilir misiniz ? Ayrıca güç kaynağı zayıf kalma ihtimali varsa ona da bir alternatif verebilir misiniz size zahmet hocam ?

Son düzenleme:

@messinicocugu

Çok teşekkürler hocam. İlgin ve alakan için. Bu modelin internette satışı olan herhangi bir yer göremedim (birçok yerde stokları tükenmiş) acaba farklı bir model önerebilme şansınız var mı ?

Son düzenleme:

Anakartı mı diyorsunuz hocam o zaman buna bakın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…