İnsanlar bütçe veriyor ki ona göre sistem toplansın alabileyim. Bu sistemi alabilmesi için 3 ay sanayi de asgari ücret ile çalışması lazım.
İnsanlar bütçe veriyor ki ona göre sistem toplansın alabileyim. Bu sistemi alabilmesi için 3 ay sanayi de asgari ücret ile çalışması lazım.
RAM'leri hiç söylemiyorum en az 3000 TL.
Attığım sistem evet biraz pahalı oldu ama oyun oynamak istiyorsa bunun altında pek mümkün değil.
Hazır sistemlere bakmasını öneririm ama onlardan da ben pek performans beklemiyorum açıkçası.
Gerçekten mi peki insanlar neden APU bir işlemci öneriyor doğru konfigürasyon ile RDR 2 bile oynayabilir arkadaş o işlemci ile.
Gerçekten mi peki insanlar neden APU bir işlemci öneriyor doğru konfigürasyon ile RDR 2 bile oynayabilir arkadaş o işlemci ile.
Attığım sistem evet biraz pahalı oldu ama oyun oynamak istiyorsa bunun altında pek mümkün değil.
Hazır sistemlere bakmasını öneririm ama onlardan da ben pek performans beklemiyorum açıkçası.
Attığım RAM 1200 TL. Az salla.
Thermaltake 16GB (2x8GB) TOUGHRAM RGB 4000MHz CL19 DDR4 Dual Kit Ram| ITOPYA.COM
Thermaltake 16GB (2x8GB) TOUGHRAM RGB 4000MHz CL19 DDR4 Dual Kit Ram en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile R009D408GX2-4000C19A ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bu dolar kurunda o kadar mümkün değil.
Türkiye'de yaşıyoruz Amerika da değil.
Uygun yapmasını nasıl bekliyorsun?
Uygun yaparsa RAM 8 GB olur, HDD olmaz tekrar önereceğim bekle.
AMD Ryzen 5 PRO 3400G 3.7 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci(Tray,Fansız)
AMD Ryzen 5 PRO 3400G 3.7 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci(Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu
AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com RAM 2X 3600 TL.Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Merhaba. Ben sistem toplamak istiyorum. Normalde 5.000 liraya 1660 Super'li alacaktım fakat fiyatlar ortada. Ben de APU toplamaya karar verdim. Bana 3700 lirayı geçmeyecek 3400G APU işlemcili bir bilgisayar toplayabilir misiniz? (işlemci 3400G PRO veya 3200G de olabilir.)
İşlemci: 3400 g
Anakart:
Gigabyte B450M H 3600MHz 576TL
Ekran kartı:
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI 4GT OC 4GB 128 bit 1500TL
RAM:
G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual kit RAM 842TL
M.2 SSD: Samsung 250 GB 576TL.
HDD: 1 TB 336TL.
Kasa:
Power Boost VK-G3621C Rainbow mesh abs USB 3.0 siyah mid Tower kasa 340TL
PSU? Düşük bütçede M.2 SSD alınmaz hele 570 TL'ye. İşlemci neden 3400G bu arada zaten ekran kartı var.
Ve M.2 SSD lazım çünkü sistem çok iyi değil enazından onun sayesinde biraz günü kurtarmış olur.
Oyun için aşırı gereksiz bütçe dağılımını yapamıyorsanız lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Arkadaş grafiker değil ki tüm gün render alsın oyun oynamak istediğini belirtiyor. M.2 SSD ile SATA SSD arasındaki tek fark hızı ama oyunda belli bile olmaz. Yani günü falan kurtarmaz.
4500 TL oldu tam hala bir bahaneniz var o zaman kendiniz önerin beğenmiyorsanız.
Bu sistem RDR 2 açabilir.