3400G sistem yükseltme önerisi

Calvinmibe

Hectopat
Elimde APU bir sistem var ve özellikleri şöyle;
  • Gigabyte B550M S2H 5100MHz(OC)
  • Ryzen 5 3400G 3.9GHz (OC)
  • XPG spectirix Gaming RGB D50 8x2 3600MHz DDR4 RAM.
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM hard disk.
  • SK Hynix 256 GB M.2 SSD.
Bu sisteme ileride maksimum hangi ekran kartı takılır? RX 580-RX 570 civarı düşünüyorum.
Sistemde şöyle yapsan güzel olur diyebileceğiniz bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 rahatlıkla takabilirsiniz. Sisteminiz şu an gayet iyi. Yükseltme yapmanızı gerektirecek bir şey görmüyorum. Ekran kartı alırsanız süper olur.

Elinizdeki mevcut anakartın 3400G desteği gözükmüyor bu bir sorun olabilir mi bilmiyorum. Konuya gelirsek anakartınızın cpu destek yelpazesi oldukça geniş (her ne kadar şuan ki cpu'nuz gözükmese de :D) şimdilik rx 580 takabilirsiniz ve bütçeniz bollaştıkça cpu ve gpunuzu upgrade edebilirsiniz önü açık..

Elinizdeki mevcut anakartın 3400G desteği gözükmüyor bu bir sorun olabilir mi bilmiyorum. Konuya gelirsek anakartınızın CPU destek yelpazesi oldukça geniş (her ne kadar şu anki CPU'nuz gözükmese de :D) şimdilik RX 580 takabilirsiniz ve bütçeniz bollaştıkça CPU ve gpunuzu upgrade edebilirsiniz önü açık.

B550 serisi 3400G'yi desteklemiyor gözüküyor ama birçoğu sorunsuz çalıştırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk çıktığında bazı sorunlar vardı hatta bende de vardı ben anakartı değiştirmiştim benden 3 ay sonra B550 ile alan arkadaşım neredeyse 8 aydır tık demeden kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı