3440x1440 OLED monitör önerisi

Bloodlines

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, açıkçası iki model arasında kaldım. Birincisi Samsung Odyssey Neo G8 LS34BG850suxuf, ikinci ve almayı daha çok istediğim Dell Alienware AW3423DWf modeli. İnternette çok da fazla kötü yönlerinden bahseden yok fiyatından başka. Oyun oynamak için alıyorum. Can barları mini map gibi sabit duran şeyler oluyor. Hangisini neden almalıyım veya aranızda bu monitörleri kullanan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

İnternette video izlemek için eklenti kullanmanız gerekebilir. Siyah barlar oluyor çünkü. Onun dışında oyunlarda ultrawide desteği varsa sorun yaşamazsınız. Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün. Sipariş vereceğim.

İnternette video izlemek için eklenti kullanmanız gerekebilir. Siyah barlar oluyor çünkü. Onun dışında oyunlarda ultrawide desteği varsa sorun yaşamazsınız. Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Bu arda eklentiyi nasıl nereden indirip kullanıyoruz. Bazı oyunlar için internetten patch indiriliyor wide yapmak için dediğiniz gibi, buna benzer bir şey midir?

Açıkçası ben Chrome eklentisi kullanıyordum başlarda fakat daha sonra kullanmayı bıraktım. Ekran büyük olduğu için çok gözüme batmıyor artık. Öteki türlü uygulamayı indirsin bile yakınlaştırma yaptığı için bazen alt yazı gorunmuyor.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün. Sipariş vereceğim.

Bu arda eklentiyi nasıl nereden indirip kullanıyoruz. Bazı oyunlar için internetten patch indiriliyor wide yapmak için dediğiniz gibi, buna benzer bir şey midir?

Platform oyunlarının bazılarında siyah bar sorunu yaşamıştım. AAA oyunlarda pek sorun olmuyor. Genelde destek oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı