345 all star alınır mı?

Eğer bahsettiğim uygulamadaki kampı başlatırsanız size günlük olarak yapmanız gerekenleri gösteriyor.

Çemberin en dışındaki parçalara ayrılmış yerlere tıklayarak hangi dersten neler yapmanız gerektiğini adamlar ayrı ayrı hazırlamış.

Ağustos 2025'in altındaki günlere ise başlattığınız süreden itibaren günlük olarak gözüküyor. Ben mesela meraktan başlattım. Dün hiçbir şey yapmadım. Lakin kampta 26. güne tıklarsam, dün verilen ödevi görebiliyorum. 25'e tıklarsam 25'inde yapmam gereken ödevleri gösteriyor bana. Başla diyerek de videoya yönlendiriyor.

İsterseniz size bir uygulamayla alakalı bir video çekip, youtube'a yükleyerek linkini atabilirim. Merak ettiklerinizi videoda yanıtlayabilirim.

Merak ettiğim bütün konuları giderdiniz hocam çok teşekkür ederim. Uygulamayı bilmediğim için nasıl olduğunu anlatan bir yazı yazsanız yeter. Zaten karışık olacağını sanmıyorum sadece önemli noktaları söyleseniz yeter.

Son soru olarak bu çalışma sistemi müfredata göre mi?

5000TL indirim kodu da varmış zaten alacağım gibi duruyor. Dershaneler zaten 150-200k olmuş,
Üstüne biraz daha versem özel üniversiteye gidebilirim.

Bilgisayar üzerinden açarsanız yukarıda attığım fotoğrafta da göründüğü gibi sol tarafta bölmeler oluyor.

Soru pratiği kısmı: Gelen kitaplarda "günü gününe çalışma kitabı" diye kitaplar var. Konu anlatım kitabında konuyu bitirdikten sonra 1-3 test arası konudan konuya testler içeriyor. Bu soru pratiği kısmındaki testler ile kitaptaki testler aynı. Tabletten kitap götürmeden falan çözmenize yarıyor.

Keşfet: Burada tüm derslerin konu videoları bulunuyor. Üst tarafta ortada TYT/AYT şeklinde seçenek mevcut. Üstten alta doğru dersler sıralanıyor. Derslerin altında konular sıralanıyor sağa doğru. İstediğiniz konuya tıklayarak konu anlatım ve soru çözüm videolarına ulaşabiliyorsunuz.

İstatistiklerim: Burası sizin çözdüğünüz 'soru pratik kısmındaki' başarı oranınız gibi şeyleri gösteriyor. Hangi derste hangi konudan yanlış yaptığınızı görebiliyorsunuz. Birnevi sizin yerinize analiz yapıyor.

Çalışma planım: Kampı başlatırsanız hangi tarihte ne ödev verildiği gösteriyor. Sanırım başlatmazsanız istediğiniz videoyu siz ekleyebiliyorsunuz.

Son olarak yukarıda attığım görselde alt kısımda "denemeler" var. Burada bayağı bir deneme var. Başla dediğiniz zaman süre direkt başlar. Ve deneme çözmüş olursunuz. Ücretsiz.

Yalnız bir dipnot geçeyim: Benim tabletimde uygulama çok kasıyor. Kalem ile soru çözemiyorum. Tablet alma düşünceniz varsa işlemcisi ve RAM'i iyi olan bir tablet almanızı öneririm. Uygulama üzerinden deneme de o soruları da çözemiyorum.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Tab S9 tabletim var sorun olmaz. 1 hafta içerisinde alacağım yardımınız için çok teşekkür ederim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Tab S9 tabletim var sorun olmaz. 1 hafta içerisinde alacağım yardımınız için çok teşekkür ederim.
Aldıktan sonra siz de benim gibi inceleme konusu açabilirsiniz. Technopat üzerinde tek inceleme sanırım bana ait. Herkes tek ağza bakmasın internette, siz de açın, sizden de dinlesinler.

Aldıktan sonra siz de benim gibi inceleme konusu açabilirsiniz. Technopat üzerinde tek inceleme sanırım bana ait. Herkes tek ağza bakmasın internette, siz de açın, sizden de dinlesinler.

Birkaç ay kullanıp ona göre inceleme yapabilirim. Umarım pişman olmam.

Hocam bende 11. sınıfım ne dersinizi alınmalı mı aldıysanız bir yorum yapar mısınız?

Hocam bende 11. sınıfım ne dersinizi alınmalı mı aldıysanız bir yorum yapar mısınız?
Düzenli çalışma düzeniniz varsa kaynak olarak güzel hocam. Eğer ki hangi hafta hangi konuyu çalışmanız bitirmeniz gerektiğini biliyorsanız güzel bir kitap. Ancak konuları bitirmek gibi bir hedefiniz olmadığı müddetçe videoları erken kapatma isteğiniz olacaktır hep.

11. Sınıftan itibaren düzenli çalışırsanız YKS çok rahat biter sadece soru çözmeye kafa yorarsınız.

Eger ki düzeniniz varsa alınır çünkü kaliteli bir yayın.

Lakin düzeniniz yoksa örneğin 40 günde x dersini bitirme kamplarından düzen oturtmanizi öneririm. Çünkü ne zaman ne yapacağınız belli oluyor.

Ben kullanıyorum ve seviyorum. Çünkü işe yarıyor. Özel ders alıyorum bir hocadan. Haftalık bitirmem gereken konularım var. Anlamadığım kısımları açıp izliyorum. Fazlası veya eksiğini yapmıyorum sadece yapmam gerekeni yaptığımdsn dolayı dersleri bitiriebiliyorum.

Benim şu anda hiçbir düzenim yok ama çalışmak çok istiyorum ve zaman ayıracağım. Beni bir düzene sokar diye düşünüyorum. Bir de diyelim ki almadım 11. sınıf matematiğini nereden çalışayım? Direkt bir AYT kampından mı yoksa rehber matın 11.sınıf videoları gibi mi?

Hocam geç gördüğüm için özür dilerim uzun yoldaydım yeni bakabiliyorum.

Düzeniniz olmasa dahi kendi durumunuza göre chatgpt'ye bir program yazdırabilirsin. Örneğin:

15 haftada TYT bitirmek istiyorum. Günde 4 saat vakit ayırabilirim. İçerisine geometriyi ekleme. Matematik konularına problemleri ekleme.

Gibi gibi kendinize göre detaylandirarak istediğiniz sürece bitirmek istediğiniz süreyi ve yaşamınızı özetleyerek program hazırlatın. Bence iyi hazırlıyor.

Bu programa göre devam ederseniz haftalık çalışmanız gereken konular önünüze gelir. 345 ALLSTAR ile o konuları çalışırsınız ve bitirirsiniz. Tabii ki YKS'de iyi bir siralama istiyorsanız elinize daha fazla kaynak almanız gerekiyor.

Almadiginiz durumda ise kamp kitapları ile ilerlemenizi tavsiye ederim. 11. Sınıfı hiç görmediğiniz için direkt 11. Sınıf ile başlayın. AYT olarak kamp kitabı alırsanız 11. Sınıf konularını daha yüzeysel anlatacaklardır. Ancak direkt 11. Sınıf olursa 12. Sınıf konuları dahil olmadığı için biraz daha detaya ineceklerdir. Bu sayede ağır kısımda daha çok emek verebilirsiniz, ki bu da sizin gelişiminize katkıda bulunur. 11. Sınıf biterse de yazın AYT kamplarına başlarsın. 11. Sınıf konuları zorlamayacağı için sizi zorlayan sadece 12. sınıf konuları olur. Bu sayede AYT kampında biraz daha rahat edersin.

Tekrardan geç yazdığım için özür dilerim. Sınavın yaklaştığı her saat değerli. Bu saati sizden aldığım için özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…