345 all star alınır mı?

Pek kendi başıma oturup çalışabilen birisi değilim bu yüzden yönlendirmeye ihtiyacım var. 345 all starın bunu sağlayacağını düşünüyorum.
Yönlendirilmeye ihtiyacın varsa iyi bir yerden koçluk alabilirsin diyeceğim ama para vermek istemediğini söyledin ona. Zaten 11.sınıfsın internette bir sürü rehberlik videoları vs. var. Onları izleyerek kendine bir yol çizebilirsin. Yapamam diyorsan da ailen bir şey olmaz dediği için alın All Star'ı.

Dershanede kullanmayacaksanız alma bizzat kullandım. Videolara vs 1 kere bile bakmadım YouTube'dan adamların videolarını izle çok daha iyi. Uygulamaya tek giriş sebebim kitapların cevap anahtarının olmamasından dolayı uygulamadan optiğe girip oradan cevaplara bakmamdı başka uygulamaya girmedim. Gereksiz para vermeyin.

Videolardan çok amacım günü gününe olan çalışma programı.

Hocam o zaman en iyisi bir bakın 345 All-Star'a.

11. sınıf seçeneği varsa kullanın.

Sadece sayısal, eşit ağırlık, sözel gözüküyor.

Hocam onun için koç daha mantıklı bence. Sırf bunun için o kadar para vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Yani şey düşünüyorudum. Programı takip ederim, dediği testleri çözerim anlamazsam konu anlatım videosunu izlerim.

Koç konusunu pek bilmiyorum kim iyi kim kötü. Ayrıca bana pahalı geldi. 345 yerine koç tutarsam bana ne gibi bir yararı olur?

Yönlendirilmeye ihtiyacın varsa iyi bir yerden koçluk alabilirsin diyeceğim ama para vermek istemediğini söyledin ona. Zaten 11.sınıfsın internette bir sürü rehberlik videoları vs. var. Onları izleyerek kendine bir yol çizebilirsin. Yapamam diyorsan da ailen bir şey olmaz dediği için alın All Star'ı.

Pek test çözme alışkanlığım da yok. 345 de hepsi var diye gördüm. Program, kitap, ödevlendirme, konu anlatım, rehberlik.

Toplu paket şeklinde diye düşünüyorum 345'i. YouTube'dan her seferde aramak istemiyorum toplu olmasını istiyorum.

Merhaba ben bu sene yeni 11.sınıfa geçtim. Okulumun ders anlatışı bana yetersiz geliyor. Bu yüzden dershaneye yazılmak istedim fakat dershaneler 150-200k. Ailem bir şey olmaz eğitim daha önemli diyor ama bu miktar bizi zora sokabilir. Alternatif olarak araştırdığımda 345 all starı buldum. Kimi iyi diyor kimi kötü. 2 yıllık diyen var 1 yıllık diyen var. Peki sizce 345 allstar bana 9-12 konularını iyi anlatabilir mi? Dershaneye gitmem gerçekten gerekiyor mu? Birkaç gün içinde karar vermem gerek. Benim en büyük kaygım 345 all star TYT-AYT ağırlıklı olması. 11.sınıf konularını da bana anlatabilir mi? Cidden konu hakkında bilgisi olan, bu süreçten geçmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var. Pek ders çalışmayı sevmem ama dershaneye yıllık 200k vermektense evde saatlerce çalışmaya razıyım.

@closed.selim
Eğer ki vaktiniz varsa alınır.

Youtube'daki hocalar kamp kitaplarını belli bir günde bitecek şekilde dizayn ediyorlar. Örneğin "49 günde tyt matematik" şeklinde. Günü gününe uyarsanız 49 günde bitirir test çözmeye başlarsınız.

345 allstar konuları temelden alıyor ve bolca üstünde duruyor. Bir konuyu bitirmek biraz uzun sürüyor bu sebepten dolayı. İyi yanı, konuyu gerçekten öğretiyor. Her konuda sorular barındırıyor. Üçgende mesela "ikiz kenar üçgenden" sorular var, dik kenar üçgenden ayrı sorular var. Yani sana hepsini başta topluca anlatarak karmaşık şekilde soru sormuyor. Her konu anlatımından sonra o konuyla ilgili sorular barındırıyor. Bu sayede sistematik ilerleyebiliyorsun. Her basit konu bile olsa sorularını çözerek pekiştirme şansı sunuluyor.

Bana kalsa alınır. Sorular 345 kalitesinde(bence). Konularda hoca seçme şansın da olduğu için o kaliteli soruyu istediğin hocadan dinleyebiliyorsun.

Hoca demişken, her hoca her konuda barınmıyor. Tahminimce EyüpB AYT'ye daha yatkın olduğundan dolayı mesela TYT kısmında bulunmuyor. AYT matematik kısmında bulunuyor. Her hoca her yerde olmayabiliyor bu yüzden. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Eğer ki vaktiniz varsa alınır.

YouTube'daki hocalar kamp kitaplarını belli bir günde bitecek şekilde dizayn ediyorlar. Örneğin "49 günde TYT matematik" şeklinde. Günü gününe uyarsanız 49 günde bitirir test çözmeye başlarsınız.

345 allstar konuları temelden alıyor ve bolca üstünde duruyor. Bir konuyu bitirmek biraz uzun sürüyor bu sebepten dolayı. İyi yanı, konuyu gerçekten öğretiyor. Her konuda sorular barındırıyor. Üçgende mesela "ikiz kenar üçgenden" sorular var, dik kenar üçgenden ayrı sorular var. Yani sana hepsini başta topluca anlatarak karmaşık şekilde soru sormuyor. Her konu anlatımından sonra o konuyla ilgili sorular barındırıyor. Bu sayede sistematik ilerleyebiliyorsun. Her basit konu bile olsa sorularını çözerek pekiştirme şansı sunuluyor.

Bana kalsa alınır. Sorular 345 kalitesinde(bence). Konularda hoca seçme şansın da olduğu için o kaliteli soruyu istediğin hocadan dinleyebiliyorsun.

Hoca demişken, her hoca her konuda barınmıyor. Tahminimce EyüpB AYT'ye daha yatkın olduğundan dolayı mesela TYT kısmında bulunmuyor. AYT matematik kısmında bulunuyor. Her hoca her yerde olmayabiliyor bu yüzden. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Baktığınız için teşekkür ederim. Birkaç merak ettiğim konu var.
1: Doping ile arasında ne fark var? Hangisi daha iyi olur?

2: Bizim okuldaki hocalardan pek memnun değilim o yüzden 11 ve 12 konularını ağırlıklı olarak 345'ten öğreneceğim. Bana 11 ve 12 konularını öğretebilir mi?

3: Birkaç kişi 345 yerine eğitim koçu önerdi. Sizce hangisi daha iyi olur?

4: Çözemediğim konu, soru için canlı destek var mı?

5: Hafta içi 3 gün dil kursuna gidiyorum. Bu kaçırdığım günleri sonraki gün yapsam olur mu?

6: Boş günler var mı?

7: Gelen kitaplar yeterli mi? Yeterli değilse hangi kitapları önerirsiniz.

Baktığınız için teşekkür ederim. Birkaç merak ettiğim konu var.
1: Doping ile arasında ne fark var? Hangisi daha iyi olur?

2: Bizim okuldaki hocalardan pek memnun değilim o yüzden 11 ve 12 konularını ağırlıklı olarak 345'ten öğreneceğim. Bana 11 ve 12 konularını öğretebilir mi?

3: Birkaç kişi 345 yerine eğitim koçu önerdi. Sizce hangisi daha iyi olur?

4: Çözemediğim konu, soru için canlı destek var mı?

5: Hafta içi 3 gün dil kursuna gidiyorum. Bu kaçırdığım günleri sonraki gün yapsam olur mu?

6: Boş günler var mı?

7: Gelen kitaplar yeterli mi? Yeterli değilse hangi kitapları önerirsiniz.
1-Doping hafızayı bilmiyorum bu yüzden farkları söyleyemeyeceğim. Ancak artı tarafında şunlar var:

Youtube'daki kaliteli hocaların bulunması ve 62 kaynak kitap verilmesi en büyük artı taraf.

2-11 ve 12. sınıf konuları AYT kısmında bulunuyor. Ve AYT'ye dair her şey bu platforma mevcut. Gerek hocaların anlatım şekli gerek 345 yayın kalitesi bence konuyu öğretiyor.
EyüpB mesela youtube'da kendi anlatımında kendi kitaplarında genelde konuyu bilen öğrenciye hitap eden bir hocaydı. Ancak 345 kitaplarındaki sorular konuyu öğretmeye yönelik olduğu için en iyi hocalar bile kolay soruyu anlattığı için bence konuyu rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

3-Bu biraz hedefinize bağlı. Benim abim düzensiz çalışmayla 2024 senesinde 114 bin yaptı. Koçluk düzenli çalışma gerektiriyor. Her hafta bir konu veriliyor her dersten. Düzenli uyduğun zaman belli bir süre içerisinde tüm konuları bitirirsin. Ancak herhangi bir konu anlatımı, soru çözümü yapmıyorlar.

345 allstarda da TYT bitirme kampı var 24 haftaydı sanırım. Uygulamadan süreci başlattıktan sonra günlük çalışman gereken konuları uygulama içerisinde sana sunuyor. Sen de o uygulamadan konuları takip edersen bitiyor.

Benim bu konuda tavsiyem şudur:

Eğer ki kamp kitaplarını takip edebileceksen Youtube'daki hocaların kamp kitaplarını ve bir koçluk al. Koç sana çalışman gereken konuları her hafta versin, kamp kitaplarından düzenli takip et ve bitir. Bu sayede kısa sürede bitirebilirsin.

Eğer ki takip edemeyeceksen allstarda izlediğin videoların yanında yeşil tik atılıyor. Senin yerine takip ediyor ve daha rahat takip edersin. Burası sana bağlı.

4-Benim gördüğüm kadarıyla maalesef bir canlı destek bulunmuyor. Video çözümünden izlemen gerekiyor. Bu da uygulama içerisinde mevcut.

5-Yukarıda bahsettiğim uygulama kampını başlatmazsan neyi ne zaman izlediğinizin önemi yok. Veya kendi programınız yoksa fark etmez. Videolar sabit duruyor, ister şuan alın 1 yıl sonra izleyin, ister şuan alıp hemen izlemeye başlayın. Tabii ki kurs sonrasındaki günlerde izleyebilirsiniz.

6-Gün sistemi yok. Videolar belli çünkü. İster komple 1 günde bitirin ister 1 yıla yaya yaya izleyin videoları.

Yukarıda bahsettiğim "Kamp kitapları hızlı bitiriyor dersi" dememin sebebi bu. Allstar serbest çalışma biçiminde ayarlanmış. Konuları kamp kitapları kadar hızlı bitiremezsiniz eğer ki gerçekten sağlam bir iradeye sahip değilseniz. Dediğim gibi ister tüm videoları tek bir günde izleyin ister sınav gününe kadar yaya yaya izleyin. Yani okul gibi gün veya tatil sistemi yok, serbestsiniz.

7-Gelen kitaplar bence konu öğrenmek için yeterli. Matematikte örneğin tyt için 8 tane gelmiş diyelim, bunların 4 tanesi tyt 4 tanesi ayt şeklinde. TYT ve AYT kısmında ise örneğin TYT ilk 2 konu 1. fasiküle, geri kalan diğerleri de başka fasiküllere ayrılmış şeklinde geliyor.

Konu öğrenmek için yeterli. Sorular zor değil ve çok kolay da değil bazıları. Ancak konuyu öğrendikten sonra sizi de sınavı dört dörtlük yaptırmaz. Konuyu öğrenip üstüne koymanız gerekiyor. Yani bunu aldıktan sonra test kitapları çözülmeli bence.

Eğer destek almak istiyorsan ve gerçekten çalışacaksan dershane şart değil all stardaki hocaların hepsi YouTube'da mevcut kendin oradan çalışıp kendini geliştirebilirsin 12. sınıfa geçtiğin zaman all starı alıp almamak konusunda karar verirsin.

Youtube'tan çalışabilirsiniz. 345 All Star'da iyidir ama bence 11.sınıf için gereksiz. 12.sınıfa geçtiğinizde almanız daha mantıklı olur.
Bence 11. sınıfta alınması gerekiyor. Sebebi ise, çalışılacak konuların belli olması.

Ne kadar erken alınırsa o kadar hızlı şekilde eksiklikler kapatılmalı. 12. sınıfta konu çalışmasıyla bence uğraşılmamalı direkt soru çözümüne geçilmesi gerekiyor. Tabii iyi bir yer isteniyorsa.

Bence 11. sınıfta alınması gerekiyor. Sebebi ise, çalışılacak konuların belli olması.

Ne kadar erken alınırsa o kadar hızlı şekilde eksiklikler kapatılmalı. 12. sınıfta konu çalışmasıyla bence uğraşılmamalı direkt soru çözümüne geçilmesi gerekiyor. Tabii iyi bir yer isteniyorsa.

Peki hocam bir çalışma program var mı? Benim için en önemli olan şey bu. Mesela o gün eve geleceğim 345i açıp bana bunu bunu çalış demesini istiyorum. 11'in başından 11'in sonuna dek bana hafta içerisinde şu şu konuları bitir der mi?

Çünkü sistemin beni yönlendirmesini isterim beni serbest bırakmasını istemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı