345 All Star alınır mı?

• Konuyu başlatan OCG24
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 64

OCG24

Centipat
345 allstar almayı düşünüyorum. Meslek lisesi okuyorum 11.sınıfım ve AYT derslerini görmüyorum. Bundan dolayı takviye gerekiyor sizce alınır mı?

Hocam size çok açık ve net bir şekilde söylüyorum almayın, fazla detay veremem ama çok yakından sistemlerini gördüm, genel olarak oturmayan bir sistemi var, yarım yamalak müşteri desteği vesaire, 1 aylık mentorlük hizmetleri var ama o mentor sizi bir türlü bulamıyor 😁. Genel olarak paranızı hakkını vermeyen bir ürün.

Düzenli kullanacaksanız alınır. İçerisinde 24 haftada yks bitirme kampı da mevcut. Düzenli şekilde günlük program veriyor sana uygulama. Düzenli şekilde o uygulamaya uyduğun sürece sıkıntı yaşamazsın. Geri kalan sürede ise soru Bankası çözersin.

Bence hem gereksiz pahalı hem de gerek yok onun yerine YouTube'dan videoları izleyip izlediğiniz hocanın kitabını al yanına da birkaç test kitabı deneme vesaire al mis gibi olur.

Bence hem gereksiz pahalı hem de gerek yok onun yerine YouTube'dan videoları izleyip izlediğiniz hocanın kitabını al yanına da birkaç test kitabı deneme vesaire al mis gibi olur.

Aslında koçluk da düşünüyorum ikisinden birisi çünkü ben kendi başıma oturup düzenli çalışamıyorum birisi bir yol göstermesi lazım yani disiplinimi kendi başıma oturtamıyorum.

345 allstar almayı düşünüyorum. Meslek lisesi okuyorum 11.sınıfım ve AYT derslerini görmüyorum. Bundan dolayı takviye gerekiyor sizce alınır mı?
Bana soracak olursan 345 Allstar öğrencinin bakış açısını biraz kısıtlayan bir sistem. Evet 345 kaliteli bir yayın ve her seviyeye seni belli bir düzeyde alıştırıyor fakat her dersten sadece tek bir yayın çözmek ne kadar mantıklı emin olamıyorum. Sisteme %100 hakim değilim fakat başlangıçta çok büyük ihtimal kendi Allstar özel kaynaklarından ilerletir. İsteğin koçluksa bir sürü koçluk sistemi var onlardan birini kullanabilirsin. Ben Baykuş koçluğu kullanıyorum ve sana koçluk yapacak kişiyi hem kendin seçiyorsun hem de ister PDR'ci ister derece öğrencisi birini seçebiliyorsun. Ben derece öğrencisi seçtim ve seçtiğim kişide istediğim bölüm istediğim üniversite olduğu için aklımdaki her konuyu danışabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı