Bence hem gereksiz pahalı hem de gerek yok onun yerine YouTube'dan videoları izleyip izlediğiniz hocanın kitabını al yanına da birkaç test kitabı deneme vesaire al mis gibi olur.
Bana soracak olursan 345 Allstar öğrencinin bakış açısını biraz kısıtlayan bir sistem. Evet 345 kaliteli bir yayın ve her seviyeye seni belli bir düzeyde alıştırıyor fakat her dersten sadece tek bir yayın çözmek ne kadar mantıklı emin olamıyorum. Sisteme %100 hakim değilim fakat başlangıçta çok büyük ihtimal kendi Allstar özel kaynaklarından ilerletir. İsteğin koçluksa bir sürü koçluk sistemi var onlardan birini kullanabilirsin. Ben Baykuş koçluğu kullanıyorum ve sana koçluk yapacak kişiyi hem kendin seçiyorsun hem de ister PDR'ci ister derece öğrencisi birini seçebiliyorsun. Ben derece öğrencisi seçtim ve seçtiğim kişide istediğim bölüm istediğim üniversite olduğu için aklımdaki her konuyu danışabiliyorum.345 allstar almayı düşünüyorum. Meslek lisesi okuyorum 11.sınıfım ve AYT derslerini görmüyorum. Bundan dolayı takviye gerekiyor sizce alınır mı?
345 allstar almayı düşünüyorum. Meslek lisesi okuyorum 11.sınıfım ve AYT derslerini görmüyorum. Bundan dolayı takviye gerekiyor sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.