YouTube daha iyi. All Star'da zaten YouTube da popüler olan hocalar var.İkisinden birini almak istiyorum, sizce hangisi alınmalı?
kral sana 2 seçenek sundum doping hafıza mı yoksa all star mı diye ikisinden birini alcam takviye olarakYouTube daha iyi. All Star'da zaten YouTube da popüler olan hocalar var.
Kral sana 2 seçenek sundum Doping Hafıza mı yoksa all star mı diye ikisinden birini alacağım takviye olarak.
parayı nasıl boşa harcicam knk 30 kitap zaten 10k para ediyor en kralı ?Ben olsam allstarı alıp paramı boşa harcardım doping alıp paramı boşa harcamamdan iyi.
En azından paranın bir kısmı kitap olur.
Hocam ikisi arasından 345 All Star tavsiye ederim. İkisini de önermem ama ikisi arasından 345.İkisinden birini almak istiyorum, sizce hangisi alınmalı?
Parayı nasıl boşa harcayacağım kanka 30 kitap zaten 10k para ediyor en kralı?
hocam 345 falan neden önerilmiyor ben sadece test kitapları için istiyorum anlamadığım bu dışardan 60 kitap almaya kalksam 30k en az onu düşünüp yorum yapınHocam ikisi arasından 345 All Star tavsiye ederim. İkisini de önermem ama ikisi arasından 345.
345'in ders anlatan hocaları YouTube'da da ders anlattığı için önerilmiyor. Hocaların zaten YouTube'da videoları var, ayrıyeten neden 345 alasınki.hocam 345 falan neden önerilmiyor ben sadece test kitapları için istiyorum anlamadığım bu dışardan 60 kitap almaya kalksam 30k en az onu düşünüp yorum yapın
10000 TL civarına bir tablet ayarlayıp her şey PDF üzerinden daha pratik şekilde halledilebilir, 345'in anlaştığı hocaların hepsi zaten halihazırda YouTube üzerinden ders anlatan insanlar, 345 genel olarak her dersi iyi sayılabilecek bir yayın ancak tek bir yayına bağlı kalmak her zaman iyi olmayabilir.hocam 345 falan neden önerilmiyor ben sadece test kitapları için istiyorum anlamadığım bu dışardan 60 kitap almaya kalksam 30k en az onu düşünüp yorum yapın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.