345 Geometri vs 3D Geometri

308943

Kilopat
Merhaba, bu iki kaynak arasından hangisini önerirsiniz? Geometrim ne çok kötü ne de çok iyi, orta derecede.

Geometri için bilgi sarmal öneririm. Şahsen ben onu bitirip hem AYT hem de TYT'yi fullemiştim. Bu ikisi arasından birini istiyorsan illa 3D bence daha iyi. Aşırı komplike soruları yok. Sana ihtiyacın olan her şeyi veriyor 3D genel olarak.

Karekök 0 -> Bilgi Sarmal -> Birey B. Kolaydan zora, biraz temeliniz varsa Bilgi Sarmal alın, Karekök 0 temel atmak için. Kendinize güveniyorsanız Birey B de alabilirsiniz ama biraz moralinizi bozabilir.

Karekök 0 -> Bilgi Sarmal -> Birey B. Kolaydan zora, biraz temeliniz varsa Bilgi Sarmal alın, Karekök 0 temel atmak için. Kendinize güveniyorsanız Birey B de alabilirsiniz ama biraz moralinizi bozabilir.
Bilgi Sarmal'da zor sorular var mı?

Kimse orijinalden bahsetmemiş, bence soru kalitesi olarak geometride en başarılı kitap. Bilgi sarmal da güzel.

Kimse orijinalden bahsetmemiş, bence soru kalitesi olarak geometride en başarılı kitap. Bilgi sarmal da güzel.
Orijinal zor bir kaynak. 10.sınıfta kullandım, ayrıca forumlara da baktım herkes zor olduğunu yazmış.

Karekök 0 -> bilgi sarmal -> birey b. Kolaydan zora, biraz temeliniz varsa bilgi sarmal alın, karekök 0 temel atmak için. Kendinize güveniyorsanız birey b de alabilirsiniz ama biraz moralinizi bozabilir.

Hocam sorun şu ki bende karekök var onda bile zorlanıyorum ne yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…