345 paragraf soru bankası nasıl çözülür?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
345 paragraf soru bankası nasıl çözülür?
Arkadaşlar merhaba kitap bugün kargodan geldi. Hiç temelim yokken aldım kitabı biraz da bölümler kafamı karıştırdı sormak istedim.
Bir konu için: Test 1'den test 9'a kadar sayfa var.
Her testte 18 soru var.

@333365
@Gokhan Bird

Son düzenleme:
Sırasıyla çözmeye başla normal. Oku ve çöz. Günlük rutin olarak çöz mesela günde 2 test. Paragrafı asla ihmal etme.

Bu sene girecekseniz soru bankasından ziyade direkt branş denemenizi çözmenizi tavsiye ederim.

İfadeler: esq
Bu sene girecekseniz soru bankasından ziyade direkt branş denemenizi çözmenizi tavsiye ederim.
Branş denemesi yapa bilecek kadar bilgim yok hocam

Sırasıyla çözmeye başla normal. Oku ve çöz. Günlük rutin olarak çöz mesela günde 2 test. Paragrafı asla ihmal etme.
Hocam buradaki yazanlardan sadece ana düşünceyi biliyorum. diğer 2 konuyu bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bunun için ?

Son düzenleme:
Branş denemesi yapabilecek kadar bilgim yok hocam

Hocam buradaki yazanlardan sadece ana düşünceyi biliyorum. Diğer 2 konuyu bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bunun için?
Eki Görüntüle 2500722

Hocam paragrafta bilmene gereken bir şey yok, paragrafta ne yazıyor anlayacaksın şıklardan hangisi ise doğru bulacaksın yani bu Matematik ya da Fizik değil. Okuduğunu yorumlama/anlama.

Benim tavsiyem, sürekli aynı türden çözmeyin yani sırayla gitmeyin. Günlük her konu çeşidinden 20 soru çözmeye çalışın. Örneğin bugün 20 cümlede anlam çözdüyseniz, yarın 20 paragraf tamamlama çözün. Sırasıyla gitmeyin. Günlük her konu başlığından sırasıyla 20 tane çözün ki soru çeşidi görmüş olun. Yapılan en büyük hatalardan birisi bu. Paragraf kitabında sırayla gitmek.

Hocam bende sizin gibi düşünüyordum aslında. Bilgiyi böyle sürekli canlı tuta biliriz ama bu kitapta konular ayrılmadığı için hangi konu olduğu belli olmuyor veya ben anlayamadım. 2023 Kitabı var konu konu ayrılmış ana düşünce - yardımcı düşünce - paragrafta yapı - anlatım teknikleri ama 2025 kitabı çok karışık.

@Dragonsaw, içindekiler kısmının fotoğrafını atar mısınız?

Bugün Sıfır Risk 1'den, yarın 2'den, sonraki gün 3'den şekilde devam ederek 20 soru çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…