Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Starfield için almak istiyorum ancak modlama konusundan dolayı kararsızım acaba sıkıntı çıkarır mı gamepass? Oyunu nexusmodstan vortex kullanarak modlamak istiyorum.

Nays ile alan var mı? İndirim veriyorsa Nays ile alayım.

Veriyor galiba ben Nays ile aldım ayrıca Nays kampanya içeriğinde Xbox harcamalarına da cashback olduğu yazıyordu.

Starfield için almak istiyorum ancak modlama konusundan dolayı kararsızım acaba sıkıntı çıkarır mı Game Pass? Oyunu Nexus Mods'tan Vortex kullanarak modlamak istiyorum.

Bu sorumu cevaplayabilecek olursa çok mutlu olurum.

Starfield için almak istiyorum ancak modlama konusundan dolayı kararsızım acaba sıkıntı çıkarır mı gamepass? Oyunu nexusmodstan vortex kullanarak modlamak istiyorum.
Ben nexusmodstan vortex kullanarak skyrim(gamepass) modluyorum. Starfield için durum ne olur bilemiyorum.

Merhaba,

Otomatik yenile açık olmamasına rağmen live gold satın alma işlemi esnasında aşağıdaki hatayla karşılaşmaktayım. Sorun nedir anlayamadım.

Benim halihazırda PC Game Pass üyeliğim vardı şu an benimki 14 ay oldu üyeliğimin üstüne aldım sıkıntı çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…