Berkay Kiraz
Hectopat
Fark etmez. Açık da kalabilir. Benimki açık. Kapatsan da sorun olmaz.İşlemin en sonunda Ultimate Game Pass için de otomatik yenilemeyi kapatalım mı?
Fark etmez. Açık da kalabilir. Benimki açık. Kapatsan da sorun olmaz.İşlemin en sonunda Ultimate Game Pass için de otomatik yenilemeyi kapatalım mı?
Nays ile alan var mı? İndirim veriyorsa Nays ile alayım.
Starfield için almak istiyorum ancak modlama konusundan dolayı kararsızım acaba sıkıntı çıkarır mı Game Pass? Oyunu Nexus Mods'tan Vortex kullanarak modlamak istiyorum.
Ben nexusmodstan vortex kullanarak skyrim(gamepass) modluyorum. Starfield için durum ne olur bilemiyorum.Starfield için almak istiyorum ancak modlama konusundan dolayı kararsızım acaba sıkıntı çıkarır mı gamepass? Oyunu nexusmodstan vortex kullanarak modlamak istiyorum.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Ekstra bi uğraş gerektiriyor mu gamepass olduğu için yoksa aynı mı acaba?Ben nexusmodstan vortex kullanarak skyrim(gamepass) modluyorum. Starfield için durum ne olur bilemiyorum.
Bilemedim ki, olur mu acaba riske atmaya değmez benceTüh be 14 ay ultimate yaptım. D
İptal edip devam edebilir miyim?
Yok hocam ikinci bir yöntem var ultimate alarak devam etmeBilemedim ki, olur mu acaba riske atmaya değmez bence![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.