Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Geri almaları çok zor Bi ihtimal müşteri hizmetlerine mutlaka ulaşmaya çalış,

Arkadaşlar açık kapatıldı mı ve benim şu an game pass ultimate üyeliğim var bitene kadar beklemeli miyim ama zam gelecek ne yapmalıyım?

Arkadaşlar açık kapatıldı mı ve benim şu an game pass ultimate üyeliğim var bitene kadar beklemeli miyim ama zam gelecek ne yapmalıyım?
Açık devam ediyor bana 35 ay almama izin verdi. 4 defa 3er aylık golddan sonra normal 30tllik gamepc alın ne kadar alınabiliyorsa. Sonra izin vermeyecek gamepass pcye o zaman 45lik ultimate a geçiş yapın hepsi birleşiyor sonra tek tek 45lik ultimate ile uzatmaya devam edin.

Merhaba ben 1 yıllık aldım ama pc ye oyun indiremiyorum. Bu yöntem sadece konsol için miydi. Iade edebiliyormuyum

Ödeme yöntemini Nays Kart'a çevirsem, indirimden yararlanabilir miyim?

Aynen şunun bir net bilgisini verir misiniz sadece PC için kullanacaklar bunu yapınca bir işe yaramıyor mu?

Ben bide şeyi merak ettim bu ultimate e 1 aylık yapıyorum o komple ultime paket yapıyoya bi yıl boyunca ben bu gün aldığım aldığım aylık ultimate tam bir ay sonra bitiyor aslında o bittiğinde yine 1 yıl boyunca ultimate kalacağına nereden eminiz ya tekrar golda düşerse ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…